Agenda

Heb je lol in koken en wil je samen met anderen koken en leren? Schrijf je dan in voor 1 (of meer) van de kooklessen. We hebben regelmatig leuke en verrassende thema’s, maar je kunt natuurlijk ook zelf ideeën aandragen. Dus wil je over een bepaalde kooktechniek of stijl keuken meer weten? Mail mij en ik kijk of ik het in een thema kan verwerken!
Op de hoogte blijven van de kooklessen? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief!

IMG_1469

De nieuw agenda!

De agenda is weer gevuld met nieuwe data en onderwerpen! Geef je dus snel op!

Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Dat kan HIER

Dikkedakken-met-Dennis:

Het begon als een spontaan idee omdat ik het restaurant koken miste. En omdat het zo leuk is, gaan we er ook nu weer gewoon mee door! Maximaal 24 personen kunnen aanschuiven in mijn pop up restaurant. Ik kook een heerlijk 4 gangen diner voor je. Kosten bedragen € 35,00 incl. water en koffie/thee, exclusief wijn/fris .Er is plek voor maximaal 24 gasten. Van te voren kun je aangeven of je vis, vlees of vegetarisch wilt eten en of je eventuele allergieën hebt. We ontvangen je graag om 18.00 uur. Rond 18.30 starten we met het diner. Op de volgende data ben je weer welkom!

Dinsdag 26 september

Dinsdag 17 oktober

Dinsdag 21 november

Aanmelden kan via info@denniscookingplace.nl

Kooklessen:

Maandag 18 september: 18.00-22.00 uur Lekker, gezond, calorie arm & snel!

Terug van vakantie en wil je (weer) gezond gaan koken? Heb je na een dag hard werken geen zin om nog uren in de keuken te staan? Ben je benieuwd naar frisse, calorie arme en gezonde recepten die in ca. 30 minuten klaar zijn? Zonder pakjes&zakjes? Staat je keukenla vol met potjes kruiden en specerijen en denk je…. daar moet ik toch eens wat meer mee koken? Want anders gooi ik het (n)ooit weg!… Dan is deze kookles voor jou!

Zaterdag 30 september: 12.00-16.00 uur Streetfood!

In deze workshop gaan we de wereld rond! We maken allerlei gerechtjes die je in de overbekende marktkraampjes kunt vinden. Van India tot Mexico en van Polen tot aan Marokko! En alles daar tussenin! We maken vis-, vlees- en vegetarische gerechten én ze zijn verrassend simpel!

Maandag 16 oktober: 18.00-22.00 uur Mediterraanse gerechten en vis fileren!

info volgt

Zondag 5 november: 14.00-18.00 uur Poké-bowls & Sushi! Nog een paar plaatsen!

In deze workshop gaan we een kijkje nemen in de keuken van Hawaï… én Japan! De Poké-bowls van Hawaï zijn heerlijke verse vis met groente en rijst combinaties. Dit wordt geserveerd met heerlijke exotische dressings… geserveerd in bowls! Ook gaan we diverse soorten sushi maken. De ingrediënten zijn bijna hetzelfde maar de gerechten verschillen en tegelijkertijd passen ze prima bij elkaar!

Maandag 13 november: 18.00-22.00 uur Amuses!

Een Amuse is van oorsprong bedoelt als opwarmertje voor de spijsvertering en als een “culinaire groet” uit de keuken. In deze workshop maken we diverse kleine gerechtjes (vlees, vis en vegetarische) met verrassend resultaat. Hier kun je thuis een heerlijk diner mee serveren!

Zondag 10 december: 14.00-17.00 uur “Wie zoet is krijgt … Tony Chocolonely! Nog een paar plaatsen!

Alle “Tony-Chocolonely-addicts” opgelet! In deze workshop gaan we diverse zoetigheden maken met deze (ook voor mij) heerlijke chocolade! Van brownies gevuld met karamel-zeezout tot aan carrot-cake met chocolade schaafsel. We gaan met diverse smaken chocolade aan de slag! En er blijft vast nog wel iets over voor de thuisblijvers…. maar niet heus!😉 TIP!!! Leuk om als Sinterklaas kado te geven! Deze workshop kost € 50,00 pp

Aanmelden:

Dus heb je interesse in 1 of meer kooklessen? Geef je op via Info@denniscookingplace.nl

De kosten:

Kosten zijn € 60,00 per persoon, per les. Incl. drankjes, eten, schorten, menuschema’s en de kookles. Het geld dien je vooraf over te maken. Na betaling is je deelname definitief. De kooklessen gaan door bij minimaal 12 deelnemers. Aanmelden kan via de e-mail, info@denniscookingplace.nl.

Voorwaarden voor alle kooklessen en andere activiteiten:

De laatste tijd krijgen we steeds vaker afmeldingen op het laatste moment. Ingrediënten zijn dan al ingekocht. Daarom ben ik genoodzaakt om de voorwaarden strenger te maken. Tot een week van te voren kun je je nog kosteloos annuleren. Daarna ben ik genoodzaakt je het gehele bedrag in rekening te brengen. Ik hoop op jullie begrip.