TravelCooking is online!

Achter de schermen zijn we al een tijdje bezig geweest, maar vandaag mag iedereen het weten! TravelCooking.nl is van start!

3 Groninger ondernemers met passie voor hun vak starten het nieuwe jaar met een unieke samenwerking.

Haskia Kramer (Internoord Reizen), Dennis Nolle (Dennis Cooking Place) en Petra Verweij (Unicom communicatieadviesbureau) hebben hun passie en krachten gebundeld! Passie voor reizen, koken en communicatie.

Een digitaal reisprogramma met een culinaire inslag. Vandaag is de website online, een online portal/online tv zender.!

De pilot aflevering, gemaakt  door Bert Barelds, is hier te zien. Regelmatig worden er nieuwe afleveringen gemaakt. Al deze afleveringen zullen te zien zijn op het online portal: www.travelcooking.nl Natuurlijk  is er een Facebook pagina en is TravelCooking.nl ook op Twitter te vinden.

In iedere aflevering staat een land centraal, in deze eerste aflevering nemen we de kijker mee naar Bali.

Haskia Kramer zal als reis-specialist vertellen over het land, de bijzonderheden, reistips etc.

Dennis Nolle zal als culinair-specialst de kijker vertellen over de culinaire kant van het land. Eet-weetjes en natuurlijk maakt hij een lokaal recept.

Het programma wordt gepresenteerd door Arno van der Heyden.

Op het portal zullen recepten en reisaanbiedingen te vinden zijn. Binnenkort volgt aflevering 2 met een nieuw land en nieuwe recepten en zal de site uitgebreid worden met meer bijpassende tips en aanbiedingen. Kijk dus gauw op www.travelcooking.nl

Wij horen graag wat je er van vindt!