De afgelopen weken heb ik veel leuke kookworkshops mogen geven. Zelfs in deze rare periode kun je in de kookschool in kleine groepen gezellig en veilig koken.

Maar ook een privé feestje op 1,5 meter is bij mij mogelijk.

De opzet van de kookworkshops heb ik ook iets aangepast. Je kookt nu in kleine groepjes alle gerechten en eet vervolgens de gerechten op die je zelf gemaakt hebt. Zo zorg ik ervoor dat er zo min mogelijk beweging in de kookschool is. Afgelopen vrijdag had ik een kookworkshop Hip Vegetarisch. De reacties van alle gasten bewezen voor mij weer dat koken op 1.5 meter prima kan bij mij! En het was super om te zien dat er ook ouders waren die samen met hun kind(eren) kwamen koken!
Daarom heb ik dit weekend een nieuwe agenda gemaakt.
En a.s. donderdag is de laatste editie van het Alternatief Aperitief van Arno van der Heyden waarvoor ik een lekker vega gerechtje maak. Wil je de filmpjes zien van wat ik gemaakt heb? https://denniscookingplace.nl/online-kookworkshops/

slide2

De kookworkshop-agenda!


  • Anders Indonesië Masterclass: dinsdag 25 augustus
  • Sushi workshop: woensdag 2 september
  • Hasta-de-la-Pasta: donderdag 3 september
  • Mediteraanse Tapas: dinsdag 8 september
  • Hurry to the curry: vrijdag 11 september
  • Kinderkookles (inter)nationale pannenkoekendag: woensdag 16 september
  • Hip vegetarisch: zondag 27 september
Lees er alles over en boek online: www.denniscookingplace.nl/agenda

Catering? (Familie)feestje?

In mijn kookschool ben je van harte welkom! De verdieping is je privé restaurant. Ik zet tafels voor je klaar, stoelen op 1,5 meter...laat je lekker door mij ontzorgen. Wil je een borrel met tapas of sushi... een mediterraans buffet? Het is allemaal mogelijk. Maar ook doorwerkmaaltijden voor op je werk! Bel mij (06-15092132) en ik maak een voorstel voor je!

Maar er is nog veel meer mogelijk!

Wat dacht je van het interactieve meedraai-diner met een" Zoom" kijkje in de keuken!
Het interactieve meedraai-diner voor het leukste (vrijgezellen)feest of teamuitje van dit jaar: Om die 1½ meter te kunnen bieden én te kunnen garanderen, heb ik een fantastisch idee voor je bedacht… We beginnen de middag/avond met een “borreltje” Hooghoudt voor de handen… en dan serveren we je diverse hapjes en drankjes buiten en in de keuken en geef ik je een kleine …

Read more