Dikkedakken met Dennis

Het begon als een spontaan idee omdat ik het restaurant koken miste. En omdat het zo leuk is, gaan we er ook nu weer gewoon mee door! Maximaal 24 personen kunnen aanschuiven in mijn pop up restaurant. Ik kook een heerlijk 4 gangen diner voor je. Kosten bedragen € 37,50 incl. water en koffie/thee, exclusief wijn/fris. Van te voren kun je aangeven of je vis, vlees of vegetarisch wilt eten en of je eventuele allergieën hebt. We ontvangen je graag om 18.00 uur. Rond 18.30 starten we met het diner. Op de volgende data ben je weer welkom! 

Helaas… zoals je zult begrijpen is Dikkedakken-met-Dennis nog niet mogelijk. Zodra dit wel weer kan, laten wij je het weten. Tot die tijd kun je wel genieten van mijn eten.. kijk onder het kopje afhalen voor alle info!

Voorwaarden voor Dikkedakken:

De laatste tijd krijgen we steeds vaker afmeldingen op het laatste moment. Ingrediënten zijn dan al ingekocht. Daarom ben ik genoodzaakt om de voorwaarden strenger te maken. De betaling dient vooraf overgemaakt te zijn (bij Dikkedakken alleen het eten. De drankjes betaal je dan na afloop.). Na betaling is je deelname dan ook definitief.

Dikkedakken gaat door bij 20 gasten. Mochten er te weinig deelnemers/gasten zijn, dan kun je je voor een andere avond inschrijven of ik boek het bedrag terug. Maar daar gaan we niet vanuit.

Ik hoop op jullie begrip.