Kookworkshops

Voorlopig zijn de kookworkshops helaas nog niet mogelijk. Zodra dit wel weer kan, vertellen we je er hier alles over!!!

Heb je lol in koken en wil je samen met anderen koken en leren? Schrijf je dan in voor 1 (of meer) van de kooklessen. We hebben regelmatig leuke en verrassende thema’s, maar je kunt natuurlijk ook zelf ideeën aandragen. Dus wil je over een bepaalde kooktechniek of stijl keuken meer weten? Mail mij en ik kijk of ik het in een thema kan verwerken!
Op de hoogte blijven van de kooklessen? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief!

En wil je een kookles kado geven? Koop dan een digitale kadobon bij mij en ik stuur je die per mail toe! info@denniscookingplace.nl

Kosten voor een kookles (en dus voor een tegoedbon) zijn € 62,50 per persoon (incl. drankjes, eten, schorten, menuschema’s en de kookles).

Februari

Maart

April

Mei

Thaise gerechten

Zondag 24 mei
16.00-20.00 uur  

Ben je al bekend met de Thaise keuken? Zo niet, dan is dit je kans! De Thaise keuken kenmerkt zich als gezond, snel en rijke aroma’s. In deze workshop gaan we een aantal van de bekendere gerechtjes maken, zoals de viskoekjes, die heerlijke thai beef salade en uiteraard de Thom Ka kai. Maar ook onbekendere gerechten komen aan bod. Het wordt dus een lekkere middag. Kosten zijn € 62,50 p.p.

Basis kookcursus

De kosten:

Kosten voor een kookles zijn € 62,50 per persoon, per les. Incl. drankjes, eten, schorten, menuschema’s en de kookles. De betaling dient vooraf overgemaakt te zijn. Als je klikt op de kookles hierboven dan kun je gelijk online betalen! Na betaling is je deelname dan ook definitief. De kooklessen gaan door bij minimaal 12 deelnemers.


Voorwaarden voor kooklessen:

De laatste tijd krijgen we steeds vaker afmeldingen op het laatste moment. Ingrediënten zijn dan al ingekocht en receptuur en planning is dan al klaar. Daarom ben ik genoodzaakt om de voorwaarden strenger te maken. De betaling dient vooraf overgemaakt te zijn (bij Dikkedakken alleen het eten. De drankjes betaal je dan op de avond zelf.). Na betaling is je deelname dan dus ook definitief. Tot 2 weken van te voren kun je nog annuleren. Mochten er te weinig deelnemers zijn, dan kun je je voor een andere workshop inschrijven, plannen we een andere datum of ik boek het bedrag terug. Maar daar gaan we niet vanuit.

Ik hoop op jullie begrip.