Dikkedakken-met-Dennis

Gronings voor Lekker Eten!

Het begon als een spontaan idee omdat ik het restaurant koken miste. En omdat het zo leuk is, gaan we er ook nu weer gewoon mee door! Maximaal 24 personen kunnen aanschuiven in mijn pop up restaurant. Ik kook een heerlijk 4 gangen diner. Tussen de gangen door vertel ik wat we gaan eten, waar ik de inspiratie voor het gerecht heb gekregen, over de ingrediënten en (w)etensaardigheden. Sommige gasten zeggen zelfs dat ze alleen al voor de verhalen komen! Vanzelfsprekend zorgen wij voor bijpassende wijnen om het culinaire feestje compleet te maken.

Kosten bedragen € 37,50 inclusief water en koffie/thee, exclusief wijn/fris. Er is plek voor maximaal 24 gasten. Van te voren kunt u aangeven of u vis, vlees of vegetarisch wilt eten en of u eventuele allergieën heeft. We ontvangen u graag om 18.00 uur. Rond 18.30 starten we met het diner. Op de volgende data bent u weer welkom!

Zondag 30 juni Dikkedakken-met-Dennis Internationale Tapas editie! Start om 16.00 uur!

We hebben de tafels gedekt met van dat simpele witte tafelpapier… we hebben lekkere zomerse drankjes en… ik maak de lekkerste internationale tapas gerechten die ik maar kan bedenken! Van klassieke tot lekkere moderne gerechtjes die we in schalen op de tafels serveren! Bij mooi weer gaan we ook lekker buiten zitten. Lijkt het je wat om aan te schuiven? Geef je dan op en neem je familie ook mee! Net zoals in de Mediterraanse landen: op zondag uitgebreid eten, drinken en genieten met elkaar!
Wilt u uw eigen editie van Dikkedakken-met-Dennis? Dat kan!

Bel of mail mij voor een afspraak!

06-15092132 of info@denniscookingplace.nl