Kerst dit jaar geen bal aan? Zeker wel! 

Want Kerst met jouw collega’s, vrienden of familie wordt heel speciaal: met de Dennis-kerst-cooking-box!

Want we gaan samen online koken! Leuk om te doen met je collega’s, familie van over ver, vrienden-kookclubs noem maar op! Kijk vanuit je eigen keuken mee in elkaars keuken!

 

Ik regel een kant & klaar kerstpakket voor je, met super leuke thema’s zoals:

De Tony’s Chocoloney’s bak-box:

Met een heerlijk recept voor een brownie die je kunt gebruiken als high tea of als zoete traktatie. Leuk voor in de weekenden om te doen! Alle ingrediënten zitten in de box en uiteraard krijg je er ook 2 verschillende soorten Tony’s chocolade bij…. Oh die moet je!

Een lekker voorgerecht of borrelhapje: Cashewnotentaartje taartje gevuld met brie en sjalotten. 

of…

Een mooi & lekker voorgerechtje waar je je vrienden en familie voortaan mee kunt verbazen: Kaasnetje gevuld met een bulgur salade met o.a. rozijnen, granaatappel en balsamicoazijn.

Hoe werkt het?

  • Je kiest uit 1 van de 3 bovenstaande opties voor jouw gezelschap.
  • We spreken een datum en een tijdstip af voor de online kookworkshop.
  • Ik zorg voor een box met de receptuur en alle ingrediënten die je nodig bent voor de workshop! Hier zit ook de link bij naar de online workshop (via Zoom of een ander platform)
  • Samen met je bedrijf, famile of vrienden gaan we koken! Ik leg eerst de receptuur uit, vertel je wat (w)etensaardigheden. En dan gaan we aan de slag. Natuurlijk ga je daarna de gerechten opeten. Wil je nog even blijven hangen en ook het diner online doorzetten? Wees welkom! Hoe leuk is dat?

 

Wat zijn de kosten?

Kosten voor de online kookworkshops en de box zijn afhankelijk van het aantal deelnemers. Hieronder een indicatie van de kosten.

Tony’s:  +/- € 35,00 per box voor 2 personen

Cashewnotentaartje: +/- € 40,00 per box voor 2 personen

Kaasnetje met bulgur: +/– € 35,00 per box voor 2 personen

Genoemde bedragen zijn inclusief de online kookworkshop, de box met ingrediënten,  het menu en exclusief  bezorging en btw.

 

Bezorging of de “Draaif-deur”?:

Je kunt de boxen laten bezorgen tegen een meerprijs van €10,00 per adres door de hele provincie Groningen. Maar je kunt ze ook afhalen bij Dennis Cooking Place of we zetten ze voor je klaar zodat je zelf de bezorging kunt organiseren. De recepten en ingrediënten zijn berekend op 2 personen. Wil je dit anders, in overleg is alles mogelijk!

Wil je er een echt feest van maken (compleet in Kerst-Corona-stijl)? Dan organiseren we toch samen een echte “Draaif-deur”? De baas in Kerstmannen-pak, chocolademelk in take-away bekers, een kerst-koor erbij? Het kan allemaal. Bel mij, mail mij, we maken er samen een onvergetelijke kerst van!