Het interactieve meedraai-diner voor het leukste (vrijgezellen)feest van dit jaar:

Om die 1½ meter te kunnen bieden én te kunnen garanderen, heb ik een fantastisch idee voor je bedacht…

We beginnen de middag/avond met een “borreltje” Hooghoudt voor de handen… en dan serveren we je diverse hapjes en drankjes buiten en in de keuken en geef ik je een kleine uitleg over de avond.

Ik neem jullie mee via het presentatie-scherm naar een kijkje in de “culinaire hersenpan” oftewel de groep gaat naar de bovenzaal en neemt op gepaste afstand van elkaar plaats. We gaan beginnen met de 1e gang van het diner. Maar dan….

Ik vertel je steeds over het hoe en waarom van het gerecht… Maar als jullie denken: “Nou mooi, we hoeven alleen maar achterover te zitten en niks te doen”; dan heb je het mooi mis!

Want bij elke gang heb ik 2 souschefs nodig die mij helpen bij het assisteren van de bereiding van de gerechten. De souschefs worden op een vermakelijke manier gevraagd wat ze aan het doen zijn! Met alle leuke verhalen/anekdotes d’r bij natuurlijk over de mensen uit je gezelschap! En dat is dan ook weer te zien en te horen op de tv schermen!

Het menu bepalen we in overleg, helemaal op maat. Van biefstuk&bier, Pasta&Prosecco, tot aan vegetarische gerechten, er is veel mogelijk!