Koken op 1,5 meter!


Juist nu is het leuk om samen weer gezellige dingen te doen. Je bent dus van harte welkom! Uiteraard volgen we de RIVM richtlijnen. Jij toch ook? Verder hebben we de nodige maatregelen genomen om onze workshops veilig te laten verlopen:

Welkom!

We snappen dat je blij bent elkaar (en mij) te zien, maar toch verzoeken we je elkaar geen handen te geven, knuffels of zoenen… Bij Dennis Cooking Place begroeten we elkaar met een hand op ons hart ?

Controlegesprek bij binnenkomst
Voor binnenkomst vragen we alle gasten naar coronaklachten. Gasten kunnen alleen met een reservering in onze kookstudio terecht.

Handen wassen & meer…
Bij binnenkomst krijgen alle gasten een shotje Hooghoudt. Dit keer om je handen te desinfecteren ? Ook voorafgaand en tijdens het koken én voor en na het eten zullen wij iedereen vragen veelvuldig hun handen te wassen. Hoesten en niezen, bijna overbodig om te melden, doe je in de binnenkant van je elleboog.

1,5 meter afstand
Tijdens het koken en eten houden we zoveel mogelijk 1,5 meter afstand van elkaar. Zo heb ik de keuken ook al ingericht voor de workshop.

Bij binnenkomst in de keuken wijzen wijs ik je een eigen werkplek toe.

De opstelling is twee personen tegen over elkaar (zoals toegestaan is voor de horeca) en dan 1,5 meter verder weer 2 personen tegen over elkaar. Mocht je bezwaar hebben om tegenover iemand te zitten, geef dat dan van tevoren aan mij door. Dan kan ik hier rekening mee houden bij de indeling.

Als je vragen hebt, roep dan gewoon heel hard “Dennis” en ik kom je helpen. Loop dus zelf zo min mogelijk rond en attendeer de andere gasten wanneer je langs hun wilt, zodat je onderling genoeg afstand kunt bewaren.

Als je ingrediënten mist, of als iets in de oven moet, of welke vraag dan ook… gewoon “Dennis” roepen (zo ging het voor Corona tenslotte ook al ?)

Dennis Cooking Plees
Gasten wassen voor en na een bezoek aan het toilet hun handen. Wij zullen extra vaak de WC’s schoonmaken.

Gebruik plastic handschoenen en mondkapjes
Wij zijn meer voorstander van het goed wassen van handen dan van het dragen van plastic handschoenen, maar we hebben ze altijd beschikbaar voor gasten die daar gebruik van willen maken. Ook voor wie dat prettig vindt hebben we mondkapjes beschikbaar.

Laten we er met elkaar dus een gezellige en veilige workshop van maken. En heb je opmerkingen of tips, laat het mij gerust weten!

Neem je deze checklist ook nog even van te voren door?

Met culinaire groet, Dennis Nolle