Kookkadootjes

Dennis deelt zijn geheimen!

Nu verkrijgbaar bij Dennis Cooking Place: leuke kookkadootjes.

Handige hebbedingen die het koken nét even wat makkelijker of leuker maken.

De Chef’n Knoflook Molen;

We kennen allemaal de knoflookpers wel, maar daardoor verliest het teentje knoflook ook veel sap en dus ook die lekkere smaak! Bij deze de oplossing; druk 2 gepelde tenen knoflook in de molen en draaien maar… in een handomdraai de mooiste plakjes knoflook om verder verwerkt te kunnen worden en met de heerlijk smaak er nog in… En daar draait! het om…

Italiaans Truffelzout;

Dit lekkerste zeezout  kan heel goed gecombineerd worden met bijvoorbeeld truffel! In dit potje zit gedroogde witte truffel uit Umbrië samen met het heerlijkste zeezout. Op het laatst toe te voegen aan pastagerechten, een lekkere biefstuk, maar ook bij een simpele quiche of omelet. Zonder dit truffelzout zal uw eitje bij het ontbijt nooit meer hetzelfde zijn!

Truffelrisotto:

De Italianen weten hoe ze hun rijst (beet)gaar moeten krijgen! Ze kunnen er hele mooie verhalen over vertellen… in +/- 20 minuten (al roerend) het gerecht op tafel krijgen voor je 1e geliefde is er 1 van! Vul de risotto aan met de bijgeleverde gedroogde plakjes truffel om het liefdesgevoel helemaal compleet te maken! Nu kunnen wij dit ook ervaren. Zakjes truffelrisotto á 300 gram uit Umbrië met bijgeleverde gedoogde truffel. Ik zou zeggen geniet en eet smakelijk!