Biefstuk & Bier Masterclass

Zondag 28 juni
13.00-16.00 uur  

Klik hier voor het filmpje!
Altijd al eens goed vlees willen leren bakken? Dit is je kans! We gaan aan de slag met diverse soorten vlees. Ik laat je zien hoe het werkt en vertel je er alles over. De verschillende bereidingen komen aan bod en we maken er natuurlijk zelf lekkere bijgerechten bij. De bijpassende bieren maken deze masterclass compleet! Deze masterclass kost € 55,00 per persoon.

De masterclass gaat door bij 10 deelnemers en er is een maximum aantal deelnemers. Een masterclass wil zeggen dat ik veel voor doe en dat jij kunt zien hoe ik de gerechten maak en natuurlijk kun je alles proeven Vanzelfsprekend houd ik rekening met alle RIVM regels. Klik hier voor de spelregels van het koken op 1,5 meter.

Nadat wij je betaling hebben ontvangen is je aanmelding definitief. Annuleren kan tot 2 weken van te voren. Daarna is annuleren niet meer mogelijk. Wel kun je dan natuurlijk een vervanger sturen.

En kom je met meerdere personen? Laat dan even weten in de opmerkingen of jullie op hetzelfde adres wonen of niet.

Mochten er te weinig deelnemers zijn, dan verplaatsen we de workshop of kun je je voor een andere workshop inschrijven of ik boek het bedrag terug. Maar daar gaan we niet vanuit.

Aanmelden Biefstuk&Bier Masterclass

  • Prijs: € 55,00 Aantal:
  • € 0,00