VOL!!! heb je toch nog interesse? Mail mij dan, misschien organiseer ik nog een week aan het eind van de zomervakantie.

Culinair Zomerkamp maandag 13 juli tm vrijdag 17 juli 2020!!

Vind je koken een geweldige hobby maar mis je de skills en wil je nog meer inspiratie in de keuken? Dan heb ik een mooi plan voor je!

Ben jij tussen de 13 en 15 jaar? En durf je de uitdaging aan te gaan om een hele week bij mij in de keuken te komen “stage lopen”!  In deze week breng ik je van alles bij om voortaan thuis diverse fantastische gerechten te kunnen bereiden.

Maar we gaan ook écht vis fileren, ik leer je hakken, bakken, snijden kloppen, koken etc etc! Tof toch?

Hoe ziet de week er uit?

Iedere dag starten we om 10.00 uur met een beetje uitleg. Ik vertel je meer over kooktechnieken en de verschillende smaken en ingrediënten.

Je krijgt het menu van die dag en dat spreken we met elkaar door. Daarna gaan we aan de slag in de keuken om de verschillende gerechten van die dag te bereiden. Als we klaar zijn met koken dan gaan we natuurlijk de borden mooi opmaken en aansluitend gaan we alles samen proeven! De les zal dan rond 13.00 uur afgerond zijn. En… wat over is neem je mee zodat je familie thuis ook kan mee-genieten van jouw kookkunsten!

Het programma:

Maandag: Italiaans; we maken oa pesto, maken onze eigen verse pasta en tortellini’s.

Dinsdag: we maken allerlei soorten sushi

Woensdag: toetjesdag!

Donderdag: Mega-Vega! We gaan lekkere (oosterse) vegetarische gerechten maken!

Vrijdag: vandaag koken we voor elkaar en… een gast. Jullie nodigen allemaal 1 gast uit die van jouw kookkunsten komt genieten. Met elkaar koken we een compleet walking diner van de gerechtjes die je deze week (nog beter) hebt leren koken. En natuurlijk sluiten we dit Culinaire Zomerkamp af met een diploma!

Wat kost het?

De kosten voor 5 dagen bedragen € 200,00 (inclusief het afsluitende walking diner voor 1 gast). Je kunt je alleen voor het complete Culinaire Zomerkamp aanmelden, dus niet per dag. Opgeven kan via info@denniscookingplace.nl

Culinaire Kookweek

  • Prijs: € 200,00 Aantal:
  • € 0,00