Noorderzon Groningen 2020 gaat niet door. Maar er is wel een alternatief Noorderzomer Programma. En ook een alternatief ‘Aperitief’, natuurlijk door Arno van der Heyden. Noorderzon Aan Huis, vijf donderdagen op rij, uitgezonden op Podium TV
en gemaakt in samenwerking met het Dagblad van het Noorden. Opgenomen in het GrandTheater. En…  ik verzorg iedere voorstelling/uitzending weer een klein gerechtje: hip en vegetarisch!

Wil je de hele uitzending zien? Kijk dan op www.dvhn.nl/noorderzon

Of bekijk hier de filmpjes om te zien hoe ik het gerechtje maak. Wil je het zelf thuis maken? Het recept staat onder het filmpje!

Aflevering 1: Thaise salade met Jackfruit

Klik hier voor het recept!

 

Aflevering 2: Groente Pakora’s


Klik hier voor het recept!

Klik hier voor alle info!

 

Culinair Zomerkamp maandag 10 augustus t/m vrijdag 14 augustus 2020!!

De 1e week was zo super leuk, daarom organiseer ik nu nog een week!

Vind je koken een geweldige hobby maar mis je de skills en wil je nog meer inspiratie in de keuken? Dan heb ik een mooi plan voor je!

Ben jij tussen de 10 en 15 jaar? En durf je de uitdaging aan te gaan om een hele week bij mij in de keuken te komen “stage lopen”!  In deze week breng ik je van alles bij om voortaan thuis diverse fantastische gerechten te kunnen bereiden.

Maar we gaan ook écht vis fileren, ik leer je hakken, bakken, snijden kloppen, koken etc etc! Tof toch?

 

Hoe ziet de week er uit?

Iedere dag starten we om 11.00 uur met een beetje uitleg. Ik vertel je meer over kooktechnieken en de verschillende smaken en ingrediënten.

Je krijgt het menu van die dag en dat spreken we met elkaar door. Daarna gaan we aan de slag in de keuken om de verschillende gerechten van die dag te bereiden. Als we klaar zijn met koken dan gaan we natuurlijk de borden mooi opmaken en aansluitend gaan we alles samen proeven! De les zal dan rond 14.00 uur afgerond zijn. En… wat over is neem je mee zodat je familie thuis ook kan mee-genieten van jouw kookkunsten!

 

Het programma:

Maandag: Italiaans; we maken oa pesto, maken onze eigen verse pasta en tortellini’s.

Dinsdag: we maken allerlei soorten sushi

Woensdag: ik laat je kennis maken met de smaakvolle Thaise keuken

Donderdag: Mega-Vega! We gaan lekkere vegetarische gerechten maken!

Vrijdag: vandaag koken we voor elkaar en… een gast. Jullie nodigen allemaal 1 gast uit die van jouw kookkunsten komt genieten. Met elkaar koken we een compleet walking diner van de gerechtjes die je deze week (nog beter) hebt leren koken. En natuurlijk sluiten we dit Culinaire Zomerkamp af met een diploma!

 

Wat kost het?

De kosten voor 5 dagen bedragen € 200,00 (inclusief het afsluitende walking diner voor 1 gast). Je kunt je alleen voor het complete Culinaire Zomerkamp aanmelden, dus niet per dag. Opgeven kan via info@denniscookingplace.nl

Aan alle junior koks van de toekomst!! (Of als je het gewoon leuk lijkt om te leren koken in een professionele keuken).

Geef je nu op voor een kookworkshop speciaal voor jou! Vet cool toch!

Hoe werkt het?

Jullie zijn met een groep van tenminste 6 andere toekomstige koks van harte welkom. Leeftijd is vanaf 10-12 jaar!! Heb je geen complete groep? Mail mij, dan zet ik je op de lijst en plannen we een datum waarop meerdere kids in kunnen schrijven.

Jullie komen binnen, je krijgt een schort, recept en je wast je handen. Er staat een drankje klaar en je krijgt een rondleiding door de keuken. In kleine groepjes maken we allerlei lekkere dingen die jullie daarna zelf opeten. Al het eten dat overblijft mag je meenemen naar huis, kunnen je ouders ook proeven wat voor chef in spé jij bent! En je schort en recept? Neem die ook maar mee!

Waar kunnen we uit kiezen dan?

Je hebt keuze uit:
Zelf sushi draaien (de rijst is al voor je gekookt).

Of
Zelf pasta/ ravioli’s maken.

Of
Tony’s Chocoloney’s
Zelf diverse chocolade gerechtjes maken.

Keuze genoeg lijkt me!

Kosten zijn € 30,00 per persoon en dat is incl. btw, koken, eten, schorten en drankjes. Tijdsduur is 3 uren en dan heb je ook al gegeten!

Mail mij (info@denniscookingplace.nl) of bel mij (06-15092132)!

Het interactieve meedraai-diner voor het leukste (vrijgezellen)feest van dit jaar:

Om die 1½ meter te kunnen bieden én te kunnen garanderen, heb ik hier een fantastisch idee voor je bedacht…

We beginnen de middag/avond met een “borreltje” Hooghoudt voor de handen… en dan serveren we je diverse hapjes en drankjes buiten en in de keuken en geef ik je een kleine uitleg over de avond.

Ik neem jullie mee via het presentatie-scherm naar een kijkje in de “culinaire hersenpan” oftewel de groep gaat naar de bovenzaal en neemt op gepaste afstand van elkaar plaats. We gaan beginnen met de 1e gang van het diner. Maar dan….

Klik hier voor het complete verhaal..
Meer info en aanmelden

En… vanaf 1 juni gaan we ook weer starten met de kook-workshops!

Iets te vieren of zin om iets gezelligs te doen?

In mijn kookschool ben je welkom met een groep van maximaal 14 personen. Wat dacht je van een gezellig diner? Ik kan voor je koken, maar je mag natuurlijk ook zelf (een deel van) het diner maken. Of wil je een borrel met tapas of sushi… Lekker burgers van de bbq en bier? Of een kookworkshop… het is allemaal mogelijk! Maar ook catering bij jou thuis… Bel mij (06-15092132) en we maken er een leuke happening van! Vanzelfsprekend werk ik geventileerd 😉 en conform de geldende richtlijnen.

High tea bij Dennis Cooking Place!

Ik  regel de lekkerste high tea gerechten! Heerlijk als licht voorgerecht of als snack moment voor tussendoor!

De high tea bestaat uit:

(Voor 2 personen)

2 x karamel-zeezout soesjes gevuld met slagroom.

2 x gekleurde macaron.

2 x mini donut.

4 x pure chocolade star wars bonbons.

sandwich belegd met gerookte zalm en mosterd dillesaus. 1/2 pp

2 x Argentijns kaasbroodjes.

2 x mini broodjes gevuld met Serranoham ham en gesmolten brie.

2 x plakken groente cake geserveerd met truffelboter.

Kosten zijn € 35,00 per high tea voor 2 personen. Graag een dag van tevoren bestellen!

Bezorgen kan ook, bezorgkosten zijn € 3,50.

 

Kookworkshops voor afgestudeerden!

 

Hoeraaaa!! En dan ben je geslaagd…. Met wellicht een dikke 8½ ?! Maar ja de diploma uitreiking was er niet, geen afscheid speech, niks! En dan helemaal geen feestje??

Maar het kan wel… oh ja? Hoe dan? Nou dan geef je toch gewoon een heel lekker culinair feestje…. Deze zomer is speciaal… dus dan is dit wel een hele speciale aanbieding!!

Ik geef een paar voorbeelden;

Een kookworkshop voor jou en je familie en klasgenoten! Heerlijke zelfgemaakte sushi, of die fantastische tapas! Nog lekkerder een Tony’s tea met allerlei verschillende recepten met die heerlijke smaken chocolade. Het kán allemaal!!

Wat zijn de kosten?:

Kosten zijn vanaf 10 personen € 45,00 per persoon incl. btw, drankjes, schorten, mondkapjes, handschoentjes, hapjes tijdens het koken, menu’s.

Je bent in totaal 2½ uur bezig met het koken en eten. En ál het eten wat overblijft mag je meenemen! Whoopwhoop! #datwilje

Zó heb je toch nog iets van een afstudeerfeest én een diner! Dat is toch een goed idee!

En natuurlijk houden wij ons met elkaar aan de RIVM richtlijnen.

Zaterdag 8 februari 12.00-15.00 uur
Koken is nog nooit zó gemakkelijk geweest als je eenmaal dit apparaat hebt ontdekt! Met heel veel ingebouwde kook-functies is je culinaire leven een feest! Wil je dit ook ontdekken? Ben je de inspiratie even kwijt en ben je klaar met die eeuwige roerbak-gerechten? Geef je dan op en je zult versteld staan van de mogelijkheden!!