Zaterdag 8 februari 12.00-15.00 uur
Koken is nog nooit zó gemakkelijk geweest als je eenmaal dit apparaat hebt ontdekt! Met heel veel ingebouwde kook-functies is je culinaire leven een feest! Wil je dit ook ontdekken? Ben je de inspiratie even kwijt en ben je klaar met die eeuwige roerbak-gerechten? Geef je dan op en je zult versteld staan van de mogelijkheden!!

Dinsdag 25 februari 18.00-22.00 uur
Heb je een drukke baan? Of heb je gewoon geen tijd om uitgebreid te koken? Geef je dan op voor deze kookworkshop! We maken een aantal gerechten met een hoog “gezond&snel” gehalte.

Het begon als een spontaan idee omdat ik het restaurant koken miste. En omdat het zo leuk is, gaan we er ook nu weer gewoon mee door!
Lees er hier meer over.

De agenda voor de kooklessen voor de eerste helft van 2020 is bekend, check ‘m hier!

zaterdag 26 oktober 12.00-14.00 uur

Thermomix Demo

Wil je vertrouwd raken met de Thermomix? En kennismaken met de NIEUWE TM6? Kom dan naar deze demo. We gaan we diverse gerechten met dé “TM6” maken. Dus kom je kijken (en natuurlijk ook proeven) hoe we diverse (lunch) gerechtjes maken? Deze demo is gratis, aanmelden is wel handig! info@denniscookingplace.nl

Als enige in het Noorden kan ik je de nieuwste Thermomix (TM 6) uit eigen voorraad leveren!

Neem dus contact met mij op, dan plannen we een gratis demo. Ik laat je dan zien waarom ik er zo graag mee werk en je kunt het zelf ervaren (en natuurlijk proeven!)

Na aanschaf gaat er een culinaire wereld voor je open en kun je bijna al je andere keukenspullen op marktplaats zetten!

 

In Andalusië zijn we op bezoek geweest bij een geweldig mooi familiebedrijf in Alhaurin el Grande. Vol passie hebben ze verteld over het proces vroeger en nu. In dit filmpje vertel ik je er iets over. En tijdens de Masterclass kun je hun olijfolie proeven! De 1e zending van hun is nu onderweg naar Groningen! […]

Een kijkje in de kookschool!