Online Airfryer kookworkshop! 

Zondag 25 oktober 

16.00 – 18.00 uur 

Dé hit sensatie van “roaring-2020” is nu van toepassing mensen! Speciaal voor die mensen die helemaal verliefd zijn op hun air-fryer!

Handig hè gaat supersnel… die aardappeltjes of het pistoletje in de ochtend maar daar blijft het vaak ook wel bij! Nou….

Geef je nu op samen met je familie, studentenhuis, zwemclub of met welke club dan ook….

We gaan aan de slag met dat fantastische apparaat die in veel keukens niet ontbreekt!

Maar echt gerechten erin maken… nee dat gebeurt vaak niet. Nou in deze online-kookworkshop gaan we daar even eens verandering in brengen!

Want we gaan allerlei lekkere, simpele maar ook creatieve gerechtjes maken die uit dat super-apparaat te halen zijn en geloof me, dat kan heel goed!

Klik hier voor meer informatie!

Kerst dit jaar geen bal aan? Zeker wel!

Want Kerst met jouw collega’s, vrienden of familie wordt heel speciaal: met de Dennis-kerst-cooking-box!

Want we gaan samen online koken! Leuk om te doen met je collega’s, familie van over ver, vrienden-kookclubs noem maar op! Kijk vanuit je eigen keuken mee in elkaars keuken!

Ik regel een kant & klaar kerstpakket voor je, met super leuke thema’s zoals:

De Tony’s Chocoloney’s bak-box:

Met 3 heerlijke recepten die je kunt gebruiken als high tea of als zoete traktatie. Leuk voor in de weekenden om te doen! Alles is voor je afgewogen en uiteraard krijg je er ook 3! verschillende soorten Tony’s chocolade…. Oh die moet je!

Thais voor thuis!

3 Heerlijke gezonde en spicy gerechten uit Thailand! Wat te denken van die héérlijke verse springrolls en de goddelijke soep Tom Kha Kai. Uiteraard gaan we ook viskoekjes maken! Simpel maar heel lekker, kan niet anders…

Hip-vegetarisch met een vleugje vegan😊 gewoon omdat het kan!

Elke top-kok doet het… dus waarom wij ook niet? Een dagje geen vlees… of gewoon lekker als bijgerecht. Deze box bestaat uit 3 gemakkelijke recepten die je niet snel vergeet!

Optioneel te bestellen: Deze box is helemaal compleet met het kookboek “Veg” met heerlijke groente gerechten voor thuis van mijn grote vriend Jamie Oliver

 

Meer weten? Klik hier om te lezen hoe het werkt!

Meer info en aanmelden

Geschiedenis en “Het Geheim van de Groningse aaierbal…!”

Ergens aan het eind van de jaren 50 in het mooie centrum van Groningen in een snackbar heeft zich een klein culinair “wondertje” voorgedaan. Het kwam als inspiratiebron van de banketbakkers want die maakten hun ragout voor de kroketten. Men heeft er een gekookt en gepeld ei aan toegevoegd, gepaneerd en vervolgens hop in de frituur gebakken. Resultaat: De geboorte van de “Aaierbal” oftewel de Eierbal!!

Wat is een Eierbal: Een Eierbal bestaat uit een heel en gepeld ei in kerrie ragout, daarna gepaneerd en gefrituurd. Heerlijk met een sausje erbij!

Waarom een wonder(tje):

Buiten de 3 noordelijke provincies en een stukje van het oosten van het land kennen ze deze snack (nog) niet! En hoe kan dat dan? Heel simpel…. Een gekookt ei kun je niet goed invriezen, dan verkleuren ze! Geen goed idee dus om dit te doen.

Er is zelfs in Groningen een heus eierbal-festival en er bestaat een Aaierbal-genootschap! Oftewel die Grunnigers zijn best trots op “hun” eierbal!

Een goed idee is om eens naar het centrum van Groningen toe te gaan en daar die heerlijke snack gewoon uit de muur te halen! Na het stappen bijvoorbeeld! Maar wat nog een beter idee is en veel leuker is om het zelf te doen!

En dat kan bij Dennis Cooking Place! Woooowww! Echt? Zeker en het gaat supersnel!

Hoe dan?

We zetten alle ingrediënten al afgewogen en klaar voor je. Je komt met een groepje vrienden bij Dennis Cooking Place en we vertellen je álles over “Het Geheim van de Eierbal”. Uiteindelijk heb je zelf je eigen eierballen gemaakt en kan het frituren beginnen! Daarna gezamenlijk proeven en we doen d’r ook een Gronings biertje bij natuurlijk!

Fantastische mini workshop toch? En je hebt er weer een leuk etensaardigheidje om thuis vertellen! Dat wil je toch!

Vanaf 6 personen kost deze miniworkshop € 25,00 pp.

 

Heb je een vergadering en ben je wel even klaar met alle zoom, teams, en skype overleggen? Bij mij kun je corona proof terecht.

We ontvangen je met een ontsmettend shotje Hooghoudt voor de handen, boven kunnen jullie vergaderen (80 m2). Een interactief scherm of een flip over staat voor jullie klaar.

Koffie&thee, iets lekkers erbij, of een lekkere lunch of heerlijke maaltijd… het is allemaal mogelijk voor groepen tot 16 personen.

Bel of mail mij en ik maak een voorstel voor je.

Het menu voor donderdag tot en met zaterdag staat online!

En…..Nieuw!

 

Een “hele week Dennis Cooking Place!! Een wát?? Juist 1 hele week…. En dan kom je bij mij thuis koken? De hele week? Kom je ook bij me slapen ofzo haha! Neeeee zo werkt het niet…

Hoe werkt het dan wél:

Geef je vriend, vriendin, opa, oma, tante, moeder, vader, collega(s) of wie dan ook een tegoedbon voor 5! heerlijke maaltijden.

www.denniscookingplace.nl/afhalen  voor alle info!

Echt? waar?! 😊 Bij Dennis Cooking Place natuurlijk! Je gaat je eigen bier brouwen, en dan krijg je een kratje bier mee zeker, hoe werkt dat dan? Nou:

Alle grondbeginselen om bier te brouwen hebben we  voor je geregeld. Je gaat onder begeleiding van Eelke (www.brouwbroeders.nl) van de Brouwbroeders en Dennis Nolle aan de slag met het brouwen van je eigen speciaal bier! Uiteindelijk neem je je eigen brouwsel mee en moet je nog even geduld hebben voordat je het bier kunt gaan bottelen.

Je doet n.l. thuis nog gist en ál je liefde bij en dan wacht je 2 weken! Ook krijg je een aantal lege flesjes mee zodat je je eigen bier kunt gaan bottelen! Lees er alles over: klik hier!

Iets te vieren? Bij mij ben je op 1,5 meter van harte welkom!

En ook de kookworkshop heb ik wat aangepast waardoor dit ook prima binnen de regels kan!

Het staat allemaal in mijn nieuwsbrief die nu onderweg is! Alvast bekijken? Klik hier!

Noorderzon Groningen 2020 gaat niet door. Maar er is wel een alternatief Noorderzomer Programma. En ook een alternatief ‘Aperitief’, natuurlijk door Arno van der Heyden. Noorderzon Aan Huis, vijf donderdagen op rij, uitgezonden op Podium TV
en gemaakt in samenwerking met het Dagblad van het Noorden. Opgenomen in het GrandTheater. En…  ik verzorg iedere voorstelling/uitzending weer een klein gerechtje: hip en vegetarisch!

Wil je de hele uitzending zien? Kijk dan op www.dvhn.nl/noorderzon

Of bekijk hier de filmpjes om te zien hoe ik het gerechtje maak. Wil je het zelf thuis maken? Het recept staat onder het filmpje!

Aflevering 1: Thaise salade met Jackfruit

Klik hier voor het recept!

 

Aflevering 2: Groente Pakora’s


Klik hier voor het recept!

Aflevering 3: Springrolls!


Klik hier voor het recept.

Aflevering 4: Cha Siu van seitan!

Klik hier voor het recept.

Aflevering 5: Gebakken quinoa koekjes met knoflookdipsaus

Klik hier voor het recept.

Aan alle junior koks van de toekomst!! (Of als je het gewoon leuk lijkt om te leren koken in een professionele keuken).

Geef je nu op voor een kookworkshop speciaal voor jou! Vet cool toch!

Hoe werkt het?

Jullie zijn met een groep van tenminste 6 andere toekomstige koks van harte welkom. Leeftijd is vanaf 10-12 jaar!! Heb je geen complete groep? Mail mij, dan zet ik je op de lijst en plannen we een datum waarop meerdere kids in kunnen schrijven.

Jullie komen binnen, je krijgt een schort, recept en je wast je handen. Er staat een drankje klaar en je krijgt een rondleiding door de keuken. In kleine groepjes maken we allerlei lekkere dingen die jullie daarna zelf opeten. Al het eten dat overblijft mag je meenemen naar huis, kunnen je ouders ook proeven wat voor chef in spé jij bent! En je schort en recept? Neem die ook maar mee!

Waar kunnen we uit kiezen dan?

Je hebt keuze uit:
Zelf sushi draaien (de rijst is al voor je gekookt).

Of
Zelf pasta/ ravioli’s maken.

Of
Tony’s Chocoloney’s
Zelf diverse chocolade gerechtjes maken.

Keuze genoeg lijkt me!

Kosten zijn € 30,00 per persoon en dat is incl. btw, koken, eten, schorten en drankjes. Tijdsduur is 3 uren en dan heb je ook al gegeten!

Mail mij (info@denniscookingplace.nl) of bel mij (06-15092132)!

Het interactieve meedraai-diner voor het leukste (vrijgezellen)feest van dit jaar:

Om die 1½ meter te kunnen bieden én te kunnen garanderen, heb ik hier een fantastisch idee voor je bedacht…

We beginnen de middag/avond met een “borreltje” Hooghoudt voor de handen… en dan serveren we je diverse hapjes en drankjes buiten en in de keuken en geef ik je een kleine uitleg over de avond.

Ik neem jullie mee via het presentatie-scherm naar een kijkje in de “culinaire hersenpan” oftewel de groep gaat naar de bovenzaal en neemt op gepaste afstand van elkaar plaats. We gaan beginnen met de 1e gang van het diner. Maar dan….

Klik hier voor het complete verhaal..
Meer info en aanmelden