En… vanaf 1 juni gaan we ook weer starten met de kook-workshops!

Iets te vieren of zin om iets gezelligs te doen?

In mijn kookschool ben je welkom met een groep van maximaal 14 personen. Wat dacht je van een gezellig diner? Ik kan voor je koken, maar je mag natuurlijk ook zelf (een deel van) het diner maken. Of wil je een borrel met tapas of sushi… Lekker burgers van de bbq en bier? Of een kookworkshop… het is allemaal mogelijk! Maar ook catering bij jou thuis… Bel mij (06-15092132) en we maken er een leuke happening van! Vanzelfsprekend werk ik geventileerd 😉 en conform de geldende richtlijnen.

High tea bij Dennis Cooking Place!

Ik  regel de lekkerste high tea gerechten! Heerlijk als licht voorgerecht of als snack moment voor tussendoor!

De high tea bestaat uit:

(Voor 2 personen)

2 x karamel-zeezout soesjes gevuld met slagroom.

2 x gekleurde macaron.

2 x mini donut.

4 x pure chocolade star wars bonbons.

sandwich belegd met gerookte zalm en mosterd dillesaus. 1/2 pp

2 x Argentijns kaasbroodjes.

2 x mini broodjes gevuld met Serranoham ham en gesmolten brie.

2 x plakken groente cake geserveerd met truffelboter.

Kosten zijn € 35,00 per high tea voor 2 personen. Graag een dag van tevoren bestellen!

Bezorgen kan ook, bezorgkosten zijn € 3,50.

 

Kookworkshops voor afgestudeerden!

 

Hoeraaaa!! En dan ben je geslaagd…. Met wellicht een dikke 8½ 😊! Maar ja de diploma uitreiking was er niet, geen afscheid speech, niks! En dan helemaal geen feestje??

Maar het kan wel… oh ja? Hoe dan? Nou dan geef je toch gewoon een heel lekker culinair feestje…. Deze zomer is speciaal… dus dan is dit wel een hele speciale aanbieding!!

Ik geef een paar voorbeelden;

Een kookworkshop voor jou en je familie en klasgenoten! Heerlijke zelfgemaakte sushi, of die fantastische tapas! Nog lekkerder een Tony’s tea met allerlei verschillende recepten met die heerlijke smaken chocolade. Het kán allemaal!!

Wat zijn de kosten?:

Kosten zijn vanaf 10 personen € 45,00 per persoon incl. btw, drankjes, schorten, mondkapjes, handschoentjes, hapjes tijdens het koken, menu’s.

Je bent in totaal 2½ uur bezig met het koken en eten. En ál het eten wat overblijft mag je meenemen! Whoopwhoop! #datwilje

Zó heb je toch nog iets van een afstudeerfeest én een diner! Dat is toch een goed idee!

En natuurlijk houden wij ons met elkaar aan de RIVM richtlijnen.

Zaterdag 8 februari 12.00-15.00 uur
Koken is nog nooit zó gemakkelijk geweest als je eenmaal dit apparaat hebt ontdekt! Met heel veel ingebouwde kook-functies is je culinaire leven een feest! Wil je dit ook ontdekken? Ben je de inspiratie even kwijt en ben je klaar met die eeuwige roerbak-gerechten? Geef je dan op en je zult versteld staan van de mogelijkheden!!

Dinsdag 25 februari 18.00-22.00 uur
Heb je een drukke baan? Of heb je gewoon geen tijd om uitgebreid te koken? Geef je dan op voor deze kookworkshop! We maken een aantal gerechten met een hoog “gezond&snel” gehalte.

Het begon als een spontaan idee omdat ik het restaurant koken miste. En omdat het zo leuk is, gaan we er ook nu weer gewoon mee door!
Lees er hier meer over.

De agenda voor de kooklessen voor de eerste helft van 2020 is bekend, check ‘m hier!

zaterdag 26 oktober 12.00-14.00 uur

Thermomix Demo

Wil je vertrouwd raken met de Thermomix? En kennismaken met de NIEUWE TM6? Kom dan naar deze demo. We gaan we diverse gerechten met dé “TM6” maken. Dus kom je kijken (en natuurlijk ook proeven) hoe we diverse (lunch) gerechtjes maken? Deze demo is gratis, aanmelden is wel handig! info@denniscookingplace.nl