Online Kookworkshop:

“Jaaa leuk! We hadden gereserveerd bij Dennis Cooking Place om daar met z’n allen een heerlijk zelf gekookt diner op te eten, hartstikke leuk, leerzaam en vooral lekker!” Tot afgelopen maart was dit dagelijkse kost bij mij. Maar nu gooien we het allemaal in een ander pannetje😊!

 

ONLINE-COOKING!!

Met je hele team tegelijk koken… allemaal vanuit je eigen “luie” keuken! Oftewel even die afzuigkap afstoffen en die pannen oppoetsen, laptop aan en gaan!

Hoe werkt het?

We spreken een datum, tijd en menu af… Ik regel de ingrediënten voor het koken en de receptuur. In overleg kan ik dat bezorgen, maar het kan ook heel goed gehaald worden. En dan? Dan gaan we online koken! We starten met een korte uitleg over het menu. Daarna gaan we samen koken! Ik laat van alles zien, doe het voor, voorzie je van nuttige tips&trucs en zo heb je uiteindelijk een prachtig menu bij elkaar gekookt!

Alle ingrediënten krijg je dus via mij in huis… de drankjes mag je zelf regelen! Maar ik regel er ook met alle liefde een flesje wijn voor je team leden bij.

In overleg is er van alles mogelijk! Van sushi tot aan een 3 gangen diner “Thailand style” of helemaal vegetarisch! Het kan allemaal!

Wat kost dat?

Kosten zijn ongeveer € 55,00 per persoon incl. btw, ingrediënten, de online-kookles.

Tijdsduur is ca. 1 ½ uur.

Bezorgkosten etc. zijn in overleg.

 

Hieronder alvast wat filmpjes om in de kook-mood te komen 😉

 

Gebakken quinoa koekjes met knoflookdipsaus

Klik hier voor het recept.

Cha Siu van seitan!

Klik hier voor het recept.

Springrolls!


Klik hier voor het recept

Salade met Jack Fruit!

Klik hier voor het recept!

 

Groente Pakora’s


Klik hier voor het recept!

Hoe maak je de enige echte Groningse Eierbal?

En klik hier voor het recept.

 

Hoe maak je zelf de Snicker Muffins?


Klik hier voor het recept!

En plaats je foto’s op de socials en tag mij. Onder de leukste/beste reacties verloot ik een heerlijke reep Tony Chocolonely!