Van de Boer tot op het Bord “Groninger blaarkop”

In het voorjaar, als de koeien van stal gaan dan nemen we een kijkje in de wereld van het fantastische rund de “Groninger Blaarkop”. We gaan onder leiding van boer Henk Luinge van Stal Rozenburg op bezoek bij zijn bedrijf aan de Hoornse Dijk om van alles te mogen en zien, ruiken en horen over dit koeien-ras. Daarna nemen we een kijkje achter de schermen bij het prachtige bedrijf “De Markslager”. Het alom bekende Groningse bedrijf dat al jaren op de Groningse markten hun rundvlees mag verkopen. We krijgen uitleg over de verschillende onderdelen van het rundvlees en we nemen uiteraard ook diverse gedeeltes mee om er aansluitend samen de lekkerste gerechten van te maken! Oftewel als je een mooie en lekkere dag mee wilt maken! Geef je dan op! Deze combinatie workshop wordt op een zaterdag gehouden! Omdat de dames nú nog op stal staan, kan er nog geen exacte datum gegeven worden! Maar het gaat door als we een groepje van ca. 10-12 mensen bij elkaar hebben.