Iets te vieren of zin om iets gezelligs te doen?

Helaas mag ik je nu even niet ontvangen in mijn kookschool. Maar… ik kijk altijd naar wat er wél mogelijk is. Dus gaan we gezellig online koken! Als alternatief voor je familie kerstdiner of samen met al je collega’s. Ik zorg zelfs voor de ingrediënten! Of laat mij voor jou koken en kom lekker eten bij mij afhalen. Maar ik breng ook graag een uitgebreid diner bij je thuis!

En voor na deze periode….

In mijn kookschool ben je welkom met een groep van maximaal 14 personen. Wat dacht je van een gezellig diner? Ik kan voor je koken, maar je mag natuurlijk ook zelf (een deel van) het diner maken. Of wil je een borrel met tapas of sushi… Lekker burgers van de bbq en bier? Of een kookworkshop, een vergadering met je team… het is allemaal mogelijk! Maar ook afhaalmaaltijden of catering bij jou thuis… Bel mij (06-15092132) en we maken er een leuke happening van! Vanzelfsprekend werk ik geventileerd en conform de geldende richtlijnen.

Kookworkshops en -cursussen

Dennis Cooking Place, dat is een idee om samen iets te vieren en beleven. Tijdens een gezellige avond kunt u met vrienden, collega’s of familie onder leiding van chef-kok Dennis uw eigen diner (leren) koken in een compleet geoutilleerde kookstudio.

Diners & Catering

Geen zin om voor uw feestje zelf te koken? Vergaderen op de zaak en ondertussen ook eten? Bruiloft, een opening of jubileum van het bedrijf? Catering op maat voor elk gezelschap tot complete diners bij u thuis. Regelmatig verzorg

Teamontwikkeling en koken

In de keuken zijn samenwerking en communicatie de belangrijkste ingrediënten voor het bereiden van een geslaagd diner. Binnen teams is dit niet anders. En dan is de vertaalslag naar teamcoaching dus snel gemaakt.

Kookkado’s

Geef eens een kookworkshop cadeau of één van Dennis’ favoriete kookproducten.

Ontvang ook onze nieuwsbrief

Schrijf u in en krijg als eerste het smakelijkste nieuws!

Paas-tapas!

Een tafel vol tapas om met de hele familie te delen! Of lekker met z'n tweetjes op te eten! Klik hier voor het hele menu en hoe je kunt bestellen!  

Het Geheim van de Aaierbal….

Geschiedenis en “Het Geheim van de Groningse aaierbal…!” Ergens aan het eind van de jaren 50 in het mooie centrum van Groningen in een snackbar heeft zich een klein culinair “wondertje” voorgedaan. Het kwam als inspiratiebron van…

High Tea à la Dennis

High tea bij Dennis Cooking Place! Ik  regel de lekkerste high tea gerechten! Heerlijk als licht voorgerecht of als snack moment voor tussendoor! De high tea bestaat uit: (Voor 2 personen) 2 x karamel-zeezout soesjes gevuld met slagroom. 2…

Wat onze klanten zeggen:

Dag Dennis, ik had mijn (bijna) 60ste verjaardag niet op een betere plek kunnen vieren dan bij jou/jullie. We voelden ons vanaf het eerste moment meer dan welkom. Je bent een artiest in het maken van de lekkerste gerechten. We hebben genoten en voortreffelijk gegeten! Dit was onze eerste- maar zeker niet onze laatste keer….

Alles was meer dan naar wens! Jouw gastheerschap en discrete continue oplettendheid bij onze werkzaamheden dragen daar enorm aan bij. Potentiële klanten mogen mij zeker benaderen voor referenties.

Nogmaals de complimenten voor de hele geslaagde kookworkshop die wij gisteren bij jou en je collega hebben genoten. Jullie organisatie was heel goed en toch ook heerlijk relaxed. Ik hoorde na afloop alleen maar lof van een ieder, en de recepten waren heerlijk. Dank en wie weet, tot ziens.

Wilde je nog even laten weten dat iedereen echt heel erg enthousiast was over “onze familie-dag in jouw bedrijf”! Jouw passie voor koken spat er echt vanaf! Geweldig leuk om te zien en ondanks het feit dat we misschien een paar “linkerhanden” in de groep hadden, heeft iedereen zijn beste beentje voorgezet. Je naam/bedrijf zit nu heel goed gebeiteld in mijn geheugen en weet zeker dat je mij nog wel een keer terugziet (ook omdat je “aanschuif” workshops hebt). Dank voor je gastheerschap en hulp in “bange dagen”. We zijn er allemaal heel mooi doorgerold en hebben meer dan voortreffelijk en gezellig gegeten samen.