Ik zal mezelf even voorstellen: Dennis Nolle, geboren en getogen in Groningen. Koken is mijn passie en wat is nu mooier dan van die passie je beroep maken. Andere mensen lezen boeken, ik lees kookboeken…

Na een gedegen koksopleiding en stages in diverse restaurants in Groningen en ver daarbuiten heb ik in 2001 mijn droom kunnen realiseren. Een eigen kookschool. Ik vind het geweldig om mijn passie voor koken en lekker eten over te mogen brengen op mensen.

Kom je met een groep collega’s koken? Dan zorg ik voor een gezellige, leerzame avond. De perfecte manier van teambuilden, bijvoorbeeld tijdens een Mysterie-box cooking. Wil je met vrienden een mooie kookavond? Laat mij weten wat je wilt leren koken en we gaan het samen maken. Wil je nog beter leren koken? Tijdens de kookcursussen (van beginners tot gevorderden) leer ik je nog beter koken en vertel ik je uitgebreid over de ingrediënten en de kooktechnieken. En wil je dat ik voor je kook? Dat kan! Graag verzorg ik de catering (van grote tot kleinere gezelschappen).

Dus gaat het over lekker eten? Bel mij! 06-15092132!

Met culinaire groet,

Dennis Nolle