Onder leiding van mij, chef-kok Dennis Nolle, ga je gedurende 4 uur een heerlijk diner of buffet bereiden. Hierbij komen diverse basistechnieken maar ook de verdere bereiding, smaakcombinaties en presentatie aan bod. Zo’n avond is dus niet alleen leerzaam en smaakvol, maar bovenal….gezellig! Samen met je vrienden of collega’s vorm je een complete keukenbrigade. Tevens een unieke vorm van teambuilding!!

In overleg stellen we deze avond geheel naar wens voor het gezelschap samen. Van een 3 gangen menu tot tapas, sushi of mediterraanse tapas; (bijna) alles is mogelijk! Of wil je bij het koken ook een wijnproeverij, zelf bonbons maken, high tea of zelfs een boks-clinic? Bel of mail mij om te overleggen en we stellen een programma op maat samen. Heb je buitenlandse gasten in je groep? Geef het even aan en ik maak het menu in het Engels.

Duurzaamheid is een belangrijk thema in mijn kookschool. Ik vertel je er graag meer over (ook tijdens de kookworkshop).

(Standaard) kosten voor een kookworkshop zijn:

12 personen en meer € 70,00 pp
11 personen € 76,37 pp
10 personen € 84,00 pp
Met minder mensen is een kookworkshop helaas niet mogelijk.

Bedragen zijn inclusief btw, drankjes, hapjes tijdens het koken, schort, menu’s en ingrediënten. Heb je specifieke wensen of kom je met een grotere groep, dan maak ik graag een offerte op maat voor je. Is je groep kleiner dan 10 personen, misschien is dan de open inschrijving kooklessen iets voor jullie. Denk je lekker, maar we hebben geen zin om zelf te koken en willen wel eten met een twist? Kom dan vergaderen & lekker eten!

Neem een optie op een datum, dan zorg ik voor een leuk, lekker, leerzaam uitje!

Een aantal voorbeelden van workshops:

3 Gangen Diner

We verdelen de verschillende onderdelen van het 3 gangen menu onder de deelnemers. Samen maken we tegelijk het complete diner klaar. Na het koken gaan we gezamenlijk aan tafel. En geen paniek, Dennis let op de ovens en dat alle gerechten lukken en op tijd op tafel komen.

Tapas Buffet

Heerlijke Spaanse tapas, van hele bekende tot de minder bekende. Ze komen allemaal voorbij. Samen bereiden we al deze lekkere gerechtjes en zo zorgen we voor een tafel voL heerlijkheid. Buen provecho!

Sushi Time

Hou je van sushi? Nou ik ook! Vind je die rijst ook lastig om goed te koken? In deze workshop gaan we diverse sushidraai-technieken behandelen en de sushirijst leren koken. Van temaki-handroll tot aan de Nigiri-sushi, ze komen allemaal voorbij!

Anders Indonesië

Een geweldig mooi land Indonesië! En het blijft heerlijk eten… Indisch. Met al die heerlijk warme specerijen, verse groentes en verrukkelijke vleesgerechten. Maar hoe maak je het thuis? En ga je wel uren in de keuken staan voor bijvoorbeeld een rendang-stoofschotel? In deze workshop maken we met z’n allen een complete rijsttafel met diverse bijgerechten. Vlees, vis en vegetarische gerechten komen voorbij. En met de garantie: het gaat snel en af en toe lekker spicy worden!

Pasta & Prosecco

In deze workshop “draait” het allemaal om de pasta! We behandelen o.a. tortellini, ravioli, tagliatelle en spaghetti. We bereiden hier diverse gerechten mee, zoals tortellini en ravioli met diverse vlees, vis en vegetarische vullingen. Maar ook bijv. tagliatelle met pesto en nog veel meer… Tijdens het koken en eten serveren we heerlijke bruisende wijn oftewel wel Prosecco! In ca. 4 uren hebben jullie een spectaculair Italiaans buffet bij elkaar gekookt! Met als afsluiting een krachtige espresso met bonbons van … chocoladepasta! Een feest voor je smaakpapillen!!!
Deze workshop is niet geschikt voor mensen met een glutenvrij dieet!

IZAKAYA gerechten

(Japanse tapas-gerechtjes met Europese ingrediënten)

In deze hele bijzondere kookworkshop gaan we allerlei Japanse/Oosterse gerechtjes maken, maar met Europese ingrediënten. Is dat nieuw? Nee, integendeel, dat bestaat al een tijdje. De gerechtjes komen oorspronkelijk uit Sake winkeltjes in Japan waar ze alleen maar alcohol mochten schenken. Serveer je lekkere hapjes bij de drankjes, dan blijven de gasten hangen en dat weten ze in Japan ook! De ingrediënten zijn vrij bekend, allemaal heel (con)fusion… We bereiden geen sushi maar leuke, verrassende en vooral lekkere gerechtjes.

Mediterraanse Tapas

Kun je niet kiezen? Dan koken we toch de wereld rond? Heerlijke kleinere gerechtjes uit de diverse mediterraanse keuken. Dat wordt internationaal smullen!

Mystery-Box-Cooking

Wij zetten een box met diverse ingrediënten voor u neer. Aan u en uw gezelschap de taak om hier in onderling overleg mooie gerechten van te maken. Vanzelfsprekend springen wij, waar nodig, bij met tips&advies. Een goede manier om je eigen team beter te leren kennen en goed te leren samenwerken!

Bier&Biefstuk

Altijd al eens goed vlees willen leren bakken? Dit is uw kans! We gaan aan de slag met diverse soorten vlees. De verschillende bereidingen komen aan bod en we maken er natuurlijk zelf lekkere bijgerechten bij. De bijpassende bieren maken deze workshop compleet!

Tony’s Tea

Alle ‘Tony Chocolonely-addicts’ opgelet! In deze (high tea) workshop gaan we diverse zoetigheden maken met deze (ook voor mij) heerlijke chocolade! Van brownies gevuld met karamel-zeezout tot aan carrot-cake met chocolade schaafsel. We gaan met diverse smaken chocolade aan de slag! En er blijft vast nog wel iets over voor de thuisblijvers…. maar niet heus!

Ronde van Groningen

Wat dacht je van typische Groningse gerechten zoals de Groninger mollebonen met zelfgemaakte mosterdsaus, de eierbal, poffert en nog veel meer… Tijdens deze workshop ga je het zelf maken en natuurlijk opeten!