Een aantal voorbeelden van workshops:

We verdelen de verschillende onderdelen van het 3 gangen menu onder de deelnemers. Samen maken we tegelijk het complete diner klaar. Na het koken gaan we gezamenlijk aan tafel. En geen paniek, Dennis let op de ovens en dat alle gerechten lukken en op tijd op tafel komen.

Heerlijke Spaanse tapas, van hele bekende tot de minder bekende. Ze komen allemaal voorbij. Samen bereiden we al deze lekkere gerechtjes en zo zorgen we voor een tafel voL heerlijkheid. Buen provecho!

Hou je van sushi? Nou ik ook! Vind je die rijst ook lastig om goed te koken? In deze workshop gaan we diverse sushidraai-technieken behandelen en de sushirijst leren koken. Van temaki-handroll tot aan de Nigiri-sushi, ze komen allemaal voorbij!

Een geweldig mooi land Indonesië! En het blijft heerlijk eten… Indisch. Met al die heerlijk warme specerijen, verse groentes en verrukkelijke vleesgerechten. Maar hoe maak je het thuis? En ga je wel uren in de keuken staan voor bijvoorbeeld een rendang-stoofschotel? In deze workshop maken we met z’n allen een complete rijsttafel met diverse bijgerechten. Vlees, vis en vegetarische gerechten komen voorbij. En met de garantie: het gaat snel en af en toe lekker spicy worden!

Kun je niet kiezen? Dan koken we toch de wereld rond? Heerlijke kleinere gerechtjes uit de diverse mediterraanse keuken. Dat wordt internationaal smullen!

Wij zetten een box met diverse ingrediënten voor u neer. Aan u en uw gezelschap de taak om hier in onderling overleg mooie gerechten van te maken. Vanzelfsprekend springen wij, waar nodig, bij met tips&advies. Een goede manier om je eigen team beter te leren kennen en goed te leren samenwerken!

Altijd al eens goed vlees willen leren bakken? Dit is uw kans! We gaan aan de slag met diverse soorten vlees. De verschillende bereidingen komen aan bod en we maken er natuurlijk zelf lekkere bijgerechten bij. De bijpassende bieren maken deze workshop compleet!

Alle “Tony Chocolonely-addicts” opgelet! In deze (high tea) workshop gaan we diverse zoetigheden maken met deze (ook voor mij) heerlijke chocolade! Van brownies gevuld met karamel-zeezout tot aan carrot-cake met chocolade schaafsel. We gaan met diverse smaken chocolade aan de slag! En er blijft vast nog wel iets over voor de thuisblijvers…. maar niet heus!

In deze workshop “draait” het allemaal om de pasta! We behandelen o.a. tortellini, ravioli, tagliatelle en spaghetti. We bereiden hier diverse gerechten mee, zoals tortellini en ravioli met diverse vlees, vis en vegetarische vullingen. Maar ook bijv. tagliatelle met pesto en nog veel meer… Tijdens het koken en eten serveren we heerlijke bruisende wijn oftewel wel Prosecco! In ca. 4 uren hebben jullie een spectaculair Italiaans buffet bij elkaar gekookt! Met als afsluiting een krachtige espresso met bonbons van … chocoladepasta! Een feest voor je smaakpapillen!!! Deze workshop is niet geschikt voor mensen met een glutenvrij dieet.

Wat dacht je van typische Groningse gerechten zoals de Groninger mollebonen met zelfgemaakte mosterdsaus, de eierbal, poffert en nog veel meer… Tijdens deze workshop ga je het zelf maken en natuurlijk opeten!

Agenda open inschrijving :

We nemen een duik in het aquarium en gaan verschillende vissoorten fileren (platvis, ronde vissen en inktvis), met diverse basis snijd technieken en basis bereidingen. Dus houd je van vis? En ben je stoer genoeg om tegen de visboer te zeggen “ik ga die vis zélf fileren” geef je dan op!

Aanmelden Kookworkshop Vis fileren zaterdag 19 juni

  • Prijs: € 62,50
  • € 0,00

Ben je dol op biefstuk? En vind je niks lekkerder dan een goed gebakken stukje vlees, en lust je daar ook wel een speciaal biertje bij? En wil je het vlees beter leren bereiden? Dan is dit je kans! We gaan diverse soorten biefstuk snijden, bakken, grillen, marineren etc etc,  een paar lekkere en simpele bijgerechten erbij maken en daarna komt tijdens het eten diverse soorten speciaal bier bij! Ik heb inmiddels zelf ook een paar bieren gebrouwen en die kunnen ook geproefd worden!

Aanmelden Kookworkshop Biefstuk & Bier zaterdag 3 juli

  • Prijs: € 62,50
  • € 0,00

Kosten per kookworkshop: € 62,50 pp incl. btw, ingrediënten, menu’s, schort, drankjes en hapjes tijdens het koken.

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van mijn agenda en activiteiten? Meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief.

Contactgegevens

Dennis Cooking Place
Stavangerweg 21-22
9723 JC Groningen

Telefoon: 06-150 92 132
E-mail: info@denniscookingplace.nl