De zomervakantie is voor de meeste mensen bijna voorbij. De scholen gaan weer beginnen en ook ik ga weer vol energie aan het werk. Deze zomer heb ik ontzettend veel inspiratie opgedaan. De agenda voor de kooklessen staat dan ook bol van verschillende landen/keukens en technieken. Meld je dus snel aan.
En de reserveringen voor het najaar stromen ook alweer binnen. Dus wil jij met je bedrijf, team, familie of vrienden komen koken? Reserveer dan snel een datum voor een leuke, lekker én leerzame kookworkshop.
In deze nieuwsbrief nog meer leuk kooknieuws!

De nieuwe kookles agenda staat online!

  • Zaterdag 7 oktober Vis fileren
  • Zaterdag 4 november Koreaanse gerechten (nog 3 plekken vrij)
  • Zaterdag 18 november Pokébowls
  • Zaterdag 20 januari Moorse gerechten
  • Zaterdag 10 februari Dim Sum gerechten
  • Zaterdag 9 maart Sushi en Gimbap time
  • Zaterdag 23 maart Vega en Vegan gerechten
Klik hier en je leest er alles over!!! En natuurlijk kun je je gelijk ook aanmelden en online betalen. Net zo makkelijk!


We gaan weer Dikkedakken-met-Dennis!

En voor degene die het nog niet weten wat dat is… (er zijn vast nog wel een paar 😊):
Ik bereid een 4 gangen diner en vertel tussen de gangen door allerlei (w)etensaardigheidjes over de gerechten en ingrediënten die ik gebruikt heb. Je zit in de keuken, jij zit heerlijk achterover met een glaasje én kunt genieten van al het lekkers…

En dit keer een hele speciale editie:

Maandag 9 oktober: het Internationale Krokettendiner.

Omdat het Nationale Kroketten dag is ga ik internationale kroketten maken. Van Italië tot Zuid Amerikaans... Via deze link lees je er alles over!

Kosten zijn € 45,00 p.p. incl. btw, water, koffie en thee.
Wijn, bier en fris op nacalculatie.
Aanmelden kan via mijn site

Vergadering of bijeenkomst?

Ook voor vergaderingen en bijeenkomsten ben je in mijn kookstudio welkom. De boven- en beneden verdieping is multifunctioneel in te richten. Wil je gebruiken maken van de interactieve schermen, geen probleem. Flip-overs en dergelijke staan ook voor je klaar. En natuurlijk kan ik er een smakelijke bijeenkomst van maken en een heerlijke lunch maken. Of jullie maken je eigen lunch en diner. Alles is mogelijk!
De kookstudio is makkelijk bereikbaar, je kunt gratis parkeren voor de deur en je hebt de hele studio exclusief voor jouw gezelschap.