Agenda Kooklessen

Heb je lol in koken en wil je samen met anderen koken en leren? Schrijf je dan in voor 1 (of meer) van de kooklessen. We hebben regelmatig leuke en verrassende thema’s, maar je kunt natuurlijk ook zelf ideeën aandragen. Dus wil je over een bepaalde kooktechniek of stijl keuken meer weten? Mail mij en ik kijk of ik het in een thema kan verwerken!
Op de hoogte blijven van de kooklessen? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief!

En wil je een kookles kado geven? Koop dan een digitale kadobon bij mij en ik stuur je die per mail toe! info@denniscookingplace.nl

Kosten voor een kookles (en dus voor een tegoedbon) zijn € 62,50 per persoon (incl. drankjes, eten, schorten, menuschema’s en de kookles).

Kooklessen:

De nieuwe agenda!

Dinsdag 29  oktober 18.00-22.00 uur Vegetarisch & Vegan!

In deze kookles gaan we gerechten maken zonder toevoeging van dierlijke producten! Zelfs geen eitjes Nee! Zelfs geen eitjes… wie doet er mee?? Je zal zien dat het helemaal niet moeilijk hoeft zijn om lekker te koken zonder toevoeging van dierlijke producten.

zaterdag 2 november 12.00-16.00 uur Of je worst lust?!

In deze speciale combinatie workshop beginnen we bij De Marktslager in Groningen. Daar ervaren we de basis van het worst maken bij dit mooie bedrijf! Welke soorten vlees, kruiden, specerijen etc. gebruiken ze? We gaan het allemaal horen en zien! Met de verworven kennis/tips en trucs van Mark Wielinga, meester-worstmaker, gaan we daarna zelf aan de slag in de kookschool. Oftewel zélf worst draaien, daar draait het om!
We serveren er een heerlijk Gronings bier bij en uiteindelijk kun je je zelf gemaakte worst proeven. En natuurlijk kun je ook wat worst meenemen voor het thuis front! Geef je nu op voor deze combinatie-workshop!

12.00 uur starten we met de uitleg bij de Marktslager; 13.00 uur vertrek naar de Kookschool; ± 16.00 uur einde workshop
Kosten voor deze workshop bedragen € 62,50 per persoon (incl. hapjes, drankjes, schorten, menu’s, ingrediënten, btw en… heel veel worst…).

Zondag 17 november 16.00-20.00 uur Anders Indonesië!  DEZE WORKSHOP IS VOL!

Een geweldig mooi land Indonesië! En het blijft heerlijk eten… Indisch. Met al die heerlijk warme specerijen, verse groentes en verrukkelijke vleesgerechten. Maar hoe maak je het thuis? En ga je wel uren in de keuken staan voor bijvoorbeeld een rendang-stoofschotel? In deze workshop maken we met z’n allen een complete rijsttafel met diverse bijgerechten. Vlees, vis en vegetarische gerechten komen voorbij. En met de garantie: het gaat snel en af en toe lekker spicy worden!

Zaterdag 23 november  12.00-16.00 uur Sushi&DimSum!

Hou je van sushi? Nou ik ook! Vind je die rijst ook lastig om goed te koken? In deze les gaan we diverse sushidraai-technieken behandelen en de sushirijst leren koken. Van temaki-handroll tot aan de Nigiri-sushi, ze komen allemaal voorbij! En… we gaan ook heerlijke Dim Sum maken! Die heerlijke hapjes uit China, je kunt ze natuurlijk kant&klaar krijgen bij menig toko.. maar zelf maken is natuurlijk veel leuker én lekkerder! Je weet dan ook precies wat in de deeghapjes zitten. Wat er zijn nogal wat verschillen soorten! wel 2000! En we gaan we een aantal van maken. Dim Sum is letterlijk “je hart aanraken” en eigenlijk spreek je de u als een a uit… maar dat is een detail! In deze “knutsel” middag gaan we allemaal verschillende kleine Chinese hapjes maken, van stomen tot frituren het komt allemaal voorbij! Heb ik je interesse? Schrijf je dan in!

Zondag 29 december 12.00-15.00 uur Tony’s Tea!

LEUK ALS SINTERKLAAS KADO!!!

Alle “Tony-Chocolonely-addicts” opgelet! In deze (high tea) workshop gaan we diverse zoetigheden maken met deze (ook voor mij) heerlijke chocolade! We gaan met diverse smaken chocolade aan de slag! En er blijft vast nog wel iets over voor de thuisblijvers…. maar niet heus!😉 Deze workshop kost € 50,00 per persoon.

Basis kookcursus   

Ben jij of vind jij jezelf een kluns in de keuken? Heb je het koken van huis uit nou eenmaal niet echt meegekregen? En wil jij je geliefde of vrienden toch wel eens een fantastische maaltijd voorzetten? Dan kan ik je wellicht helpen! Geef je dan nú op voor de “kookles voor klunzen”. In deze les beginnen we met een stukje theorie en aansluitend maken we een aantal makkelijke, gezonde en natuurlijk lekkere gerechten! Maar als je een specifieke wens hebt… ik hoor het graag! Bij voldoende aanmeldingen starten we hier mee! Deze workshop kost € 62,50 per persoon per les.

Aanmelden:

Heb je interesse in 1 of meer kooklessen? Geef je op via Info@denniscookingplace.nl

De kosten:

Kosten voor een kookles zijn € 62,50 per persoon, per les. Incl. drankjes, eten, schorten, menuschema’s en de kookles. De betaling dient vooraf overgemaakt te zijn. Na betaling is je deelname dan ook definitief. De kooklessen gaan door bij minimaal 12 deelnemers. Aanmelden kan via de e-mail, info@denniscookingplace.nl. 


Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Dat kan HIER

 

Voorwaarden voor kooklessen:

De laatste tijd krijgen we steeds vaker afmeldingen op het laatste moment. Ingrediënten zijn dan al ingekocht. Daarom ben ik genoodzaakt om de voorwaarden strenger te maken. De betaling dient vooraf overgemaakt te zijn (bij Dikkedakken alleen het eten. De drankjes betaal je dan na afloop.). Na betaling is je deelname dan ook definitief.

De kooklessen gaan door bij minimaal 12 deelnemers. Aanmelden kan via de e-mail, info@denniscookingplace.nl. Mochten er te weinig deelnemers zijn, dan kun je je voor een andere workshop inschrijven of ik boek het bedrag terug. Maar daar gaan we niet vanuit 😉.

Ik hoop op jullie begrip.