Agenda Kooklessen

Heb je lol in koken en wil je samen met anderen koken en leren? Schrijf je dan in voor 1 (of meer) van de kooklessen. We hebben regelmatig leuke en verrassende thema’s, maar je kunt natuurlijk ook zelf ideeën aandragen. Dus wil je over een bepaalde kooktechniek of stijl keuken meer weten? Mail mij en ik kijk of ik het in een thema kan verwerken!
Op de hoogte blijven van de kooklessen? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief!

En wil je een kookles kado geven? Koop dan een digitale kadobon bij mij en ik stuur je die per mail toe! info@denniscookingplace.nl

Kosten voor een kookles (en dus voor een tegoedbon) zijn € 62,50 per persoon (incl. drankjes, eten, schorten, menuschema’s en de kookles).

Kooklessen:

De nieuwe agenda!

Zaterdag 15 juni 12.00-16.00 uur

Biefstuk & Bier

Altijd al eens goed vlees willen leren bakken? Dit is je kans! We gaan aan de slag met diverse soorten vlees. De verschillende bereidingen komen aan bod en we maken er natuurlijk zelf lekkere bijgerechten bij. De bijpassende bieren maken deze workshop compleet! Deze workshop kost € 62,50 per persoon.

 

maandag 1 juli 18.00-22.00 uur

Wereldse Tapas gerechten: “Van hier tot Tokio!”

Ben je gek op koken? En ben je op zoek naar het nodige culinaire inspiratie? Wil je samen met je vrienden eens een klein rondje om de wereld maken met allerlei heerlijke spectaculaire gerechten? Dan is deze kookworkshop wat voor jou! We gaan allemaal kleinere gerechten maken met een hoge “WoW” factor! In gedurende 4 uren gaan we diverse gerechten maken die uit de hele wereld komen, dus bijvoorbeeld van de Spaanse tapas& pinxtos naar de Mexicaanse taco’s met heerlijke kip en quacamole! En van de Amerikaanse supersnelle pulled pork-saté naar de Japanse sushi en met van alles er tussen in! We maken een super-buffet met gerechten die je thuis prima na zou kunnen maken! Dus Schrijf je dus snel in! Deze workshop kost € 62,50 per persoon.

 

Zaterdag 6 juli 12.00-16.00 uur

Of je worst lust?!

In deze speciale combinatie workshop beginnen we bij De Marktslager in Groningen. Daar ervaren we de basis van het worst maken bij dit mooie bedrijf! Welke soorten vlees, kruiden, specerijen etc gebruiken ze? We gaan het allemaal horen en zien! Met de verworven kennis/tips en trucs van Mark Wielinga, meester-worstmaker, gaan we daarna zelf aan de slag in de kookschool. Oftewel zélf worst draaien, daar draait het om!
We serveren er een heerlijk Gronings bier bij en uiteindelijk kun je je zelf gemaakte worst proeven. En natuurlijk kun je ook wat worst meenemen voor het thuis front! Geef je nu op voor deze combinatie-workshop!

12.00 uur starten we met de uitleg bij de Marktslager; 13.00 uur vertrek naar de Kookschool; ± 16.00 uur einde workshop
Kosten voor deze workshop bedragen € 62,50 per persoon (incl. hapjes, drankjes, schorten, menu’s, ingrediënten, btw en… heel veel worst…).

 

Zaterdag 13 juli 12.00-15.00 uur

Tony’s Tea!

Alle “Tony-Chocolonely-addicts” opgelet! In deze (high tea) workshop gaan we diverse zoetigheden maken met deze (ook voor mij) heerlijke chocolade! We gaan met diverse smaken chocolade aan de slag! En er blijft vast nog wel iets over voor de thuisblijvers…. maar niet heus!😉 Deze workshop kost € 50,00 per persoon.

 

Aanmelden:

Heb je interesse in 1 of meer kooklessen? Geef je op via Info@denniscookingplace.nl

De kosten:

De kosten zijn per 1 januari iets omhoog gegaan. Dit komt voornamelijk door de verhoging van de btw.  Kosten voor een kookles zijn € 62,50 per persoon, per les. Incl. drankjes, eten, schorten, menuschema’s en de kookles. De betaling dient vooraf overgemaakt te zijn. Na betaling is je deelname dan ook definitief. De kooklessen gaan door bij minimaal 12 deelnemers. Aanmelden kan via de e-mail, info@denniscookingplace.nl. 


Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Dat kan HIER

 

Voorwaarden voor kooklessen:

De laatste tijd krijgen we steeds vaker afmeldingen op het laatste moment. Ingrediënten zijn dan al ingekocht. Daarom ben ik genoodzaakt om de voorwaarden strenger te maken. De betaling dient vooraf overgemaakt te zijn (bij Dikkedakken alleen het eten. De drankjes betaal je dan na afloop.). Na betaling is je deelname dan ook definitief.

De kooklessen gaan door bij minimaal 12 deelnemers. Aanmelden kan via de e-mail, info@denniscookingplace.nl. Mochten er te weinig deelnemers zijn, dan kun je je voor een andere workshop inschrijven of ik boek het bedrag terug. Maar daar gaan we niet vanuit 😉.

Ik hoop op jullie begrip.