Agenda

Heb je lol in koken en wil je samen met anderen koken en leren? Schrijf je dan in voor 1 (of meer) van de kooklessen. We hebben regelmatig leuke en verrassende thema’s, maar je kunt natuurlijk ook zelf ideeën aandragen. Dus wil je over een bepaalde kooktechniek of stijl keuken meer weten? Mail mij en ik kijk of ik het in een thema kan verwerken!
Op de hoogte blijven van de kooklessen? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief!

IMG_1469

De nieuw agenda!

Kooklessen:

Zondag 21 januari (14.00-17.00 uur): Wie zoet is krijgt … Tony Chocolonely!

Alle “Tony-Chocolonely-addicts” opgelet! In deze workshop gaan we diverse zoetigheden maken met deze (ook voor mij) heerlijke chocolade! Van brownies gevuld met karamel-zeezout tot aan carrot-cake met chocolade schaafsel. We gaan met diverse smaken chocolade aan de slag! En er blijft vast nog wel iets over voor de thuisblijvers…. maar niet heus!😉

Deze workshop kost € 50,00 pp

Dinsdag 6 februari (18.00-22.00uur): Vegetarisch 2.0 oftewel Vegan!

In deze kookles gaan we gerechten maken zonder toevoeging van dierlijke producten! Zelfs geen eitjes Nee! Zelfs geen eitjes… wie doet er mee?? Je zal zien dat het helemaal niet moeilijk hoeft zijn om lekker te koken zonder toevoeging van dierlijke producten.

Zondag 18 februari (13.00-17.00 uur): Biefstuk&bier

Altijd al eens goed vlees willen leren bakken? Dit is je kans! We gaan aan de slag met diverse soorten vlees. De verschillende bereidingen komen aan bod en we maken er natuurlijk zelf lekkere bijgerechten bij. De bijpassende bieren maken deze workshop compleet!

Zondag 11 maart (13.00-17.00 uur): Bollyfood! Indiase gerechten

In deze Kookles gaan we grenzen verleggen…. we gaan niet naar Hollywood maar naar Bollywood!! En wat koken we daar? Juist Bollyfood! In deze Indiase Kookles gaan we diverse gerechten maken met heerlijke specerijen en smaakcombinaties die je misschien nog nooit eerder hebt gegeten! Dus lijkt het je leuk om eens kennis te maken met de Indiase keuken, geef je dan op!

Dinsdag 20 maart (18.00-22.00 uur): Vis fileren en mediterraanse visgerechten

Loop je weleens op de (vis)markt en zie je daar die mooie vissen liggen en denk je van… dat wil ik ook leren! Geef je dan op voor deze avond! In deze workshop behandelen diverse fileer-technieken met ronde en platvissen. We starten met het fileren van diverse vissoorten. Daarna worden er diverse mediterraanse gerechten van gekookt! Alle vis die overblijft mag mee naar huis genomen worden! Want iedereen krijgt diverse vissoorten om te fileren

Zaterdag 7 april (12.00-16.00 uur): Wereldse-streetfood gerechtjes

In deze workshop gaan we de wereld rond! We maken allerlei gerechtjes die je in de overbekende marktkraampjes kunt vinden. Van India tot Mexico en van Polen tot aan Marokko! En alles daar tussenin! We maken vis-, vlees- en vegetarische gerechten én ze zijn verrassend simpel!

Maandag 23 april (18.00-22.00 uur): Cheviche & Poké bowls

Deze populaire gerechten zijn overgewaaid vanuit Peru en Hawaï! Vlees en vis worden rauw gegaard in de heerlijkste marinades… Natuurlijk maken we ook vegetarische Poké bowls. Wil je dit zelf leren? Geef je dan op!

Dinsdag 8 mei (18.00-22.00 uur): Sushi-time!

Hou je van sushi? Nou ik ook! Vind je die rijst ook lastig om goed te koken? In deze les gaan we diverse sushidraai-technieken behandelen en de sushirijst leren koken. Van temaki-handroll tot aan de Nigiri-sushi, ze komen allemaal voorbij!

Zaterdag 26 mei (12.00-16.00 uur): Gastro-burgerbar

Diverse burgers (vlees,vis en vegetarisch). In deze workshop gaan we burgers op de bbq bereiden. Maar dan niet de standaard ingrediënten, maar net wat luxer en specialer! Ook zullen er diverse lekkere bijgerechten gemaakt worden. Oftewel hele decadente burgers!

Aanmelden:

Heb je interesse in 1 of meer kooklessen? Geef je op via Info@denniscookingplace.nl

De kosten:

Kosten zijn € 60,00 per persoon, per les. Incl. drankjes, eten, schorten, menuschema’s en de kookles. Het geld dien je vooraf over te maken. Na betaling is je deelname definitief. De kooklessen gaan door bij minimaal 12 deelnemers. Aanmelden kan via de e-mail, info@denniscookingplace.nl.

Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Dat kan HIER

Dikkedakken-met-Dennis:

Het begon als een spontaan idee omdat ik het restaurant koken miste. En omdat het zo leuk is, gaan we er ook nu weer gewoon mee door! Maximaal 24 personen kunnen aanschuiven in mijn pop up restaurant. Ik kook een heerlijk 4 gangen diner voor je. Kosten bedragen € 35,00 incl. water en koffie/thee, exclusief wijn/fris .Er is plek voor maximaal 24 gasten. Van te voren kun je aangeven of je vis, vlees of vegetarisch wilt eten en of je eventuele allergieën hebt. We ontvangen je graag om 18.00 uur. Rond 18.30 starten we met het diner. Op de volgende data ben je weer welkom!

Dinsdag 20 februari

Dinsdag 10 april

Dinsdag 15 mei

Dinsdag 19 juni

 

Voorwaarden voor alle kooklessen en andere activiteiten:

De laatste tijd krijgen we steeds vaker afmeldingen op het laatste moment. Ingrediënten zijn dan al ingekocht. Daarom ben ik genoodzaakt om de voorwaarden strenger te maken. Tot een week van te voren kun je je nog kosteloos annuleren. Daarna ben ik genoodzaakt je het gehele bedrag in rekening te brengen. Ik hoop op jullie begrip.