Agenda kooklessen

Heb je lol in koken en wil je samen met anderen koken en leren? Schrijf je dan in voor 1 (of meer) van de kooklessen. We hebben regelmatig leuke en verrassende thema’s, maar je kunt natuurlijk ook zelf ideeën aandragen. Dus wil je over een bepaalde kooktechniek of stijl keuken meer weten? Mail mij en ik kijk of ik het in een thema kan verwerken!
Op de hoogte blijven van de kooklessen? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief!

En wil je een kookles kado geven? Koop dan een digitale tegoedbon bij mij! Klik hier om de bon te betalen en dan stuur ik je na ontvangst van de betaling zo snel mogelijk een digitale tegoedbon toe.

Kosten voor een kookles (en dus voor een tegoedbon) zijn € 62,50 per persoon (incl. drankjes, eten, schorten, menuschema’s en de kookles).

Heb je een tegoedbon kado gekregen?

Leuk! Kies dan een kookworkshop uit waar je aan mee wilt doen en mail mij (info@denniscookingplace.nl). Geef je mij dan ook gelijk even het nummer van je tegoedbon door?

Ik zet je dan op de lijst van deelnemers.

Maart

Vis fileren en Mediterraanse gerechten

Zaterdag 14 maart
12.00-16.00 uur 

Loop je weleens op de (vis)markt en zie je daar die mooie vissen liggen en denk je van… dat wil ik ook leren! Geef je dan op voor deze avond! In deze workshop behandelen diverse fileer-technieken met ronde en platvissen. We starten met het fileren van diverse vissoorten. Daarna worden er diverse mediterraanse gerechten van gekookt! Alle vis die overblijft mag mee naar huis genomen worden! Want iedereen krijgt diverse vissoorten om te fileren. Kosten zijn € 62,50 p.p.

“Vogeltje wat zing je vroeg!”

Dinsdag 24 maart
18.00-22.00 uur  

Bij deze kookworkshop gaan we koken met diverse soorten gevogelte. Van kip, fazant, kwartel en eend. In deze workshop behandelen we allerlei basis-kooktechnieken van fileren, bakken, marineren, roosteren, maar sous vide garen en we maken er een aantal bijpassende gerechten bij! Kosten zijn € 62,50 p.p.

April

Biefstuk & Bier

Zondag 5 april
16.00-20.00 uur  

Altijd al eens goed vlees willen leren bakken? Dit is je kans! We gaan aan de slag met diverse soorten vlees. De verschillende bereidingen komen aan bod en we maken er natuurlijk zelf lekkere bijgerechten bij. De bijpassende bieren maken deze workshop compleet! Deze workshop kost € 62,50 per persoon.

Noord-Afrikaanse groente gerechten

Dinsdag 21 april
18.00-22.00 uur  

We maken een rondreis door een culinair spannend gebied! Deze landen veroveren op dit moment de culinaire wereld! Van Marokko tot aan Israël en met alles er tussen in! De basis van deze kookworkshop is plantaardig met enkele toevoegingen van vlees en vis, dus ben je vegetarisch? Of wil je meer verdiepen in de plantaardige keuken? Dan is dit echt is voor jou! Kosten zijn € 62,50 p.p.

Mei

Sushi & Poké Bowls

Zaterdag 16 mei 12.00-16.00 uur  

Hou je van sushi? Nou ik ook! Vind je die rijst ook lastig om goed te koken? In deze les gaan we diverse sushidraai-technieken behandelen en de sushirijst leren koken. Van temaki-handroll tot aan de Nigiri-sushi, ze komen allemaal voorbij! We combineren deze workshop met Poké bowls. Dit populaire gerecht is overgewaaid vanuit Hawaï! Natuurlijk maken we vegetarische Poké bowls en voor de liefhebbers voegen we vis toe. Wil je dit allemaal zelf leren? Geef je dan op! Kosten zijn € 62,50 p.p.

Thaise gerechten

Zondag 24 mei
16.00-20.00 uur  

Ben je al bekend met de Thaise keuken? Zo niet, dan is dit je kans! De Thaise keuken kenmerkt zich als gezond, snel en rijke aroma’s. In deze workshop gaan we een aantal van de bekendere gerechtjes maken, zoals de viskoekjes, die heerlijke thai beef salade en uiteraard de Thom Ka kai. Maar ook onbekendere gerechten komen aan bod. Het wordt dus een lekkere middag. Kosten zijn € 62,50 p.p.

Basis kookcursus

Ben jij of vind jij jezelf een kluns in de keuken? Heb je het koken van huis uit nou eenmaal niet echt meegekregen? En wil jij je geliefde of vrienden toch wel eens een fantastische maaltijd voorzetten? Dan kan ik je wellicht helpen! Geef je dan nú op voor de “kookles voor klunzen”. In deze les beginnen we met een stukje theorie en aansluitend maken we een aantal makkelijke, gezonde en natuurlijk lekkere gerechten! Maar als je een specifieke wens hebt… ik hoor het graag!  Deze workshop kost € 62,50 per persoon per les.

De kosten:

Kosten voor een kookles zijn € 62,50 per persoon, per les. Incl. drankjes, eten, schorten, menuschema’s en de kookles. De betaling dient vooraf overgemaakt te zijn. Als je klikt op de kookles hierboven dan kun je gelijk online betalen! Na betaling is je deelname dan ook definitief. De kooklessen gaan door bij minimaal 12 deelnemers.


Voorwaarden voor kooklessen:

De laatste tijd krijgen we steeds vaker afmeldingen op het laatste moment. Ingrediënten zijn dan al ingekocht en receptuur en planning is dan al klaar. Daarom ben ik genoodzaakt om de voorwaarden strenger te maken. De betaling dient vooraf overgemaakt te zijn (bij Dikkedakken alleen het eten. De drankjes betaal je dan op de avond zelf.). Na betaling is je deelname dan dus ook definitief. Tot 2 weken van te voren kun je nog annuleren. Mochten er te weinig deelnemers zijn, dan kun je je voor een andere workshop inschrijven, plannen we een andere datum of ik boek het bedrag terug. Maar daar gaan we niet vanuit.

Ik hoop op jullie begrip.