Agenda kooklessen

Heb je lol in koken en wil je samen met anderen koken en leren? Schrijf je dan in voor 1 (of meer) van de kooklessen. We hebben regelmatig leuke en verrassende thema’s, maar je kunt natuurlijk ook zelf ideeën aandragen. Dus wil je over een bepaalde kooktechniek of stijl keuken meer weten? Mail mij en ik kijk of ik het in een thema kan verwerken!

Vanzelfsprekend werk ik conform de huidige richtlijnen. Meer weten hierover? Klik hier.

Voorlopig mag ik helaas geen live kooklessen geven, dus gaan we online verder!!!!

Woensdag 24 maart 15.00-16.30 uur.

Bakmiddag voor jong en oud!

Aan álle liefhebbers met een groot hart voor het bakken van cakes!

Ik heb weer 2 heerlijke recepten voor jullie bedacht om thuis te maken!

De Tony’s Chocolonely’s salted caramel cheese cake!

Eeenn

Red velvet cupcakes!! Wooowwww Die wil je maken… ik weet het zekerrr!

Hoe werkt het?

Geef je op via het formulier hieronder. Na betaling krijg je een aantal dagen van te voren het recept/ boodschappenlijstje en de zoomcode via de mail. Woensdag 24 maart sta ik dan online klaar met alle ingrediënten klaar en dan gaan we stap voor stap de cakes maken zodat je thuis mee kan koken! Fantastisch toch! Tijdens de workshop kun je gewoon vragen stellen!

Wordt hartstikke leuk én heel lekker zoet natuurlijk!

Schrijf je hier direct in:

  • Prijs: € 15,00
  • € 0,00

Op de hoogte blijven van de kooklessen? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief!

Wil je een online kookles kado geven? Klik dan hier!

En wil je een kookles kado geven voor een live kookles? Koop dan alvast een digitale tegoedbon bij mij!

Klik hier om de bon te betalen en dan stuur ik je na ontvangst van de betaling zo snel mogelijk een digitale tegoedbon toe.

Kosten voor een kookles (en dus voor een tegoedbon) zijn € 25,oo voor een online workshop (zonder ingrediënten) of € 62,50 per persoon (voor een live kookles zodra het weer mag. Incl. drankjes, eten, schorten, menuschema’s en de kookles).

Online koken met je team!

Maar natuurlijk ben je ook met je team, personeelsvereniging of familie welkom om online te gaan koken.

Zelfs het toesturen van een pakket met de ingrediënten is mogelijk! Bel of mail mij en ik vertel je er graag meer over!

De workshops gaan door bij 10 deelnemers en er is een maximum aantal deelnemers. Vanzelfsprekend houd ik rekening met alle RIVM regels. Klik hier voor de spelregels van het koken op 1,5 meter.

Nadat wij je betaling hebben ontvangen is je aanmelding definitief. Annuleren kan tot 2 weken van te voren. Daarna is annuleren niet meer mogelijk. Wel kun je dan natuurlijk een vervanger sturen.

En kom je met meerdere personen? Laat dan even weten in de opmerkingen of jullie op hetzelfde adres wonen of niet.

Mochten er te weinig deelnemers zijn, dan verplaatsen we de workshop of kun je je voor een andere workshop inschrijven of ik boek het bedrag terug. Maar daar gaan we niet vanuit.

Heb je een tegoedbon kado gekregen?

Leuk! Kies dan een kookworkshop uit waar je aan mee wilt doen en mail mij (info@denniscookingplace.nl). Geef je mij dan ook gelijk even het nummer van je tegoedbon door?

Ik zet je dan op de lijst van deelnemers.

De kosten:

Kosten voor een kookles zijn € 62,50 per persoon, per les. Incl. drankjes, eten, schorten, menuschema’s en de kookles. De betaling dient vooraf overgemaakt te zijn. Als je klikt op de kookles hierboven dan kun je gelijk online betalen! Na betaling is je deelname dan ook definitief. De kooklessen gaan door bij minimaal 12 deelnemers.


Voorwaarden voor kooklessen:

De laatste tijd krijgen we steeds vaker afmeldingen op het laatste moment. Ingrediënten zijn dan al ingekocht en receptuur en planning is dan al klaar. Daarom ben ik genoodzaakt om de voorwaarden strenger te maken. De betaling dient vooraf overgemaakt te zijn (bij Dikkedakken alleen het eten. De drankjes betaal je dan op de avond zelf.). Na betaling is je deelname dan dus ook definitief. Tot 2 weken van te voren kun je nog annuleren. Mochten er te weinig deelnemers zijn, dan kun je je voor een andere workshop inschrijven, plannen we een andere datum of ik boek het bedrag terug. Maar daar gaan we niet vanuit.

Ik hoop op jullie begrip.