Agenda

Heb je lol in koken en wil je samen met anderen koken en leren? Schrijf je dan in voor 1 (of meer) van de kooklessen. We hebben regelmatig leuke en verrassende thema’s, maar je kunt natuurlijk ook zelf ideeën aandragen. Dus wil je over een bepaalde kooktechniek of stijl keuken meer weten? Mail mij en ik kijk of ik het in een thema kan verwerken!
Op de hoogte blijven van de kooklessen? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief!

IMG_1469

De nieuw agenda!

Kooklessen:

Zondag 29 april (13.00-16.00 uur): Thermomix “hands on” demonstratie! 

Ben je een beetje thuis in de moderne keuken? Dan is dit apparaat zeker iets voor jou! De Thermomix! Dit apparaat kan werkelijk heel veel… van wegen, kneden, mixen, malen… maar ook: koken, stomen, langzaam-garen. In de nieuwste Thermomix zit een digitaal kookboek. Je hoeft dus alleen de instructies te volgen en dan lukt “alles”. Zoals je al begrijpt ben ik een groot fan van deze nieuwe versie en in Spanje (waar ik veel kom) heeft bijna iedere kookliefhebber hem in de keuken staan! Ben je ook benieuwd hoe dit apparaat werkt? Meld je aan (vanaf 8 personen) voor een spoed-cursus-demonstratie-thermomix-koken en je zult versteld staan! De culinaire wereld veranderd snel…. en met de Thermomix gaat het een stuk sneller! Kosten €50,00 p.p. Incl. diverse gerechten uit de Thermomix, alle informatie over dit apparaat, dranken.

Dinsdag 8 mei (18.00-22.00 uur): Sushi-time! Sushi en Cheviche & Poké bowls

Hou je van sushi? Nou ik ook! Vind je die rijst ook lastig om goed te koken? In deze les gaan we diverse sushidraai-technieken behandelen en de sushirijst leren koken. Van temaki-handroll tot aan de Nigiri-sushi, ze komen allemaal voorbij! We combineren deze workshop met Cheviche & Poké bowls. Deze populaire gerechten zijn overgewaaid vanuit Peru en Hawaï! Vlees en vis worden rauw gegaard in de heerlijkste marinades… Natuurlijk maken we ook vegetarische Poké bowls. Wil je dit allemaal zelfleren? Geef je dan op!

Zaterdag 26 mei (12.00-16.00 uur): Gastro-burgerbar

Diverse burgers (vlees,vis en vegetarisch). In deze workshop gaan we burgers op de bbq bereiden. Maar dan niet de standaard ingrediënten, maar net wat luxer en specialer! Ook zullen er diverse lekkere bijgerechten gemaakt worden. Oftewel hele decadente burgers!

Aanmelden:

Heb je interesse in 1 of meer kooklessen? Geef je op via Info@denniscookingplace.nl

De kosten:

Kosten zijn € 60,00 per persoon, per les. Incl. drankjes, eten, schorten, menuschema’s en de kookles. Het geld dien je vooraf over te maken. Na betaling is je deelname definitief. De kooklessen gaan door bij minimaal 12 deelnemers. Aanmelden kan via de e-mail, info@denniscookingplace.nl.

Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Dat kan HIER

Dikkedakken-met-Dennis:

Het begon als een spontaan idee omdat ik het restaurant koken miste. En omdat het zo leuk is, gaan we er ook nu weer gewoon mee door! Maximaal 24 personen kunnen aanschuiven in mijn pop up restaurant. Ik kook een heerlijk 4 gangen diner voor je. Kosten bedragen € 35,00 incl. water en koffie/thee, exclusief wijn/fris .Er is plek voor maximaal 24 gasten. Van te voren kun je aangeven of je vis, vlees of vegetarisch wilt eten en of je eventuele allergieën hebt. We ontvangen je graag om 18.00 uur. Rond 18.30 starten we met het diner. Op de volgende data ben je weer welkom!

Dinsdag 22 mei

Dinsdag 19 juni

Voorwaarden voor alle kooklessen en andere activiteiten:

De laatste tijd krijgen we steeds vaker afmeldingen op het laatste moment. Ingrediënten zijn dan al ingekocht. Daarom ben ik genoodzaakt om de voorwaarden strenger te maken. Tot een week van te voren kun je je nog kosteloos annuleren. Daarna ben ik genoodzaakt je het gehele bedrag in rekening te brengen. Ik hoop op jullie begrip.