Combinatie-workshops

Natuurlijk wist je al dat je een kookworkshop kunt volgen bij Dennis Cooking Place. Maar er zijn nog veel meer leuke & lekkere combinatie-workshops! Een greep uit het aanbod (voor groepen vanaf 12 personen):

Schilderworkshop van Artisoof
en daarna met elkaar koken!

Ook een aanrader in combinatie met een vergader-arrangement!

Een schilderworkshop onder leiding van Sofie! Iedereen is creatief en dat gaan jullie meemaken! Sofie zal in samenwerking met jullie een opdracht verzinnen die voor iedereen leuk en haalbaar is. Er zijn tal van voorbeelden die je kunt gebruiken en je mag natuurlijk ook zelf iets meenemen. Sofie zal iedereen begeleiden en geeft tips en advies.

Meer weten over de mogelijkheden? Bel (06-150292132) of mail mij (info@denniscookingplace.nl) en ik maak een offerte op maat!

Combi workshop Sieraden + Sushi maken door Jeanet Metselaar!

We gaan eerst een uurtje sushi maken en daarna een mooi sieraad in elkaar zetten. En natuurlijk ga je tot slot heerlijk van de sushi genieten met je groep! Deze workshop kan bij mij op de kookschool of bij Jeanet in haar studio. Klik hier voor meer info over Jeanet Metselaar

Prijzen voor deze workshops zijn op aanvraag

Boxing & Cooking

Heb je zin om met je vrienden of vriendinnen eens iets superleuks en sportiefs te doen? En wil je daarbij ook nog eens flink wat energie kwijt raken? Dan is deze combinatie workshop “boxing&cooking” echt wat voor jullie!! Jullie gaan eerst een uurtje flink te keer tegenover de kookschool bij Rex van sportschool Word Fitter. Jullie krijgen eerst een fikse warming-up om daarna helemaal los te gaan op de stootzak én natuurlijk op elkaar… Als volleerde boks-professionals verlaten jullie (evt. gedoucht en al) de sportschool…. En dan? Even bijkomen? aan de overkant! Na een drankje, hapje en een kleine uitleg krijgen jullie de schorten uitgereikt en gaan jullie verder als “koks”. Wat gaan we koken?: diverse tapas-gerechten!! En natuurlijk een heerlijk chocolade dessert. Uiteraard krijgen jullie een boks-certificaat, het menu en de schorten mee naar huis. Kosten vanaf 12 personen p.p. € 15,00 voor 1 uur boksen en € 57,50 voor 3 uren koken/ eten. (Vind je boksen te soft? Overleg even… kickboksen of bootcamp is ook mogelijk). Kleinere groepen, prijs op aanvraag.

The Escape Hunt Experience

Een onvoorspelbaar, uitdagend, en vooral super spannend uitje. Reis 150 jaar terug in de tijd en ontrafel mysteries in een bijzondere setting. Je speelt eerst The Escape Hunt en gaat aansluitend bij mij koken. Keuze uit bijvoorbeeld Mysterie Box Cooking, een sushi- of tapas tasting.

Deze combinatie boek je los. Dus de kamers via de Escape Hunt en de kookworkshop boek je bij mij.

Minimale groepsgrootte: 12 personen.