Teamontwikkeling & koken

Juist nu is het belangrijk om elkaar (online) te ontmoeten! Ik organiseer graag een online kookworkshop voor jou en je team. Samen gaan we aan de slag om er een leuke, leerzame en lekkere workshop van te maken.

Van te voren sturen wij iedereen een pakket met ingrediënten. Of je krijgt een boodschappenlijstje en koopt zelf de ingrediënten.

Via Zoom, MS Teams of welk platform jullie ook maar mee werken heet ik jullie van harte welkom in mijn kookstudio! En dan gaan we samen aan de slag.

 

Teamontwikkeling & koken: de perfecte combinatie!

Anneloes Middelkoop (Human Performance) en Dennis Nolle (Dennis Cooking Place) maken uw Teamdag tot een smaakvol en niet alledaags succes!

In de keuken zijn samenwerking en communicatie de belangrijkste ingrediënten voor het bereiden van een geslaagd diner. Binnen teams is dit niet anders. En dan is de vertaalslag naar teamcoaching dus snel gemaakt.

Bij teamcoaching is voor Anneloes de doelstelling allereerst om inzicht te krijgen in huidige gedragspatronen en het vergroten van zelfbewustzijn en -reflectie. En dan vanuit daar het team te ontwikkelen.

Vragen die centraal kunnen staan:

  • Wat is mijn rol en toegevoegde waarde in het team?
  • Wat zijn de kwaliteiten en ontwikkelpunten van ons als team en van mij als individu?
  • Hoe worden wij een (h)echt en succesvol team?
  • Hoe kunnen wij elkaar als teamleden het beste aanvullen of versterken?
  • Hoe bereik je door samenwerking en effectieve communicatie de gestelde doelen?
  • Hoe bevorder ik als leidinggevende de creativiteit van mijn team?
  • Hoe zorg je ervoor dat jouw team gaat voor het hoogst haalbare?

De kookworkshop kan als teamcoaching-event op zich staan. Maar natuurlijk kunnen we er ook een uitgebreider traject van maken. Coaching-à-la-carte dus!

Samen als keukenbrigade aan de slag.

Tijdens de kookworkshop zal chef-kok Dennis Nolle het team in de keuken begeleiden. Dennis heeft jarenlange ervaring in diverse restaurant in Groningen en ver daarbuiten. Koken is zijn passie. Al meer dan 17 jaar geeft hij kooklessen en kookworkshops.

Anneloes Middelkoop is al 13 jaar werkzaam als sociaal psycholoog. Haar passie is het zien en mogen begeleiden van de groei en ontwikkeling van anderen. Ze analyseert en spiegelt haarscherp, kan zaken snel doorgronden en weet de vinger op de zere plek te leggen. Met humor en vanuit oprechtheid.

Tijdens de workshops spelen onderwerpen zoals communicatie, samenwerking, leiderschap, planning, overleg, creativiteit en flexibiliteit een belangrijke rol.

Dennis & Anneloes spelen hier samen steeds op in tijdens het koken. Anneloes zal als coach/begeleider de groepsprocessen observeren, analyseren en waar nodig beïnvloeden.

Wat we gaan koken? Dat hangt van uw doelstelling af. Een beproefde vorm is de Mysterie-Box-Cooking: Wij zetten een box met diverse ingrediënten voor u neer. Aan u en uw team de taak om hier mooie gerechten van te maken. Vanzelfsprekend springt Dennis, waar nodig, bij met tips&advies. Er wordt altijd gewerkt met verse en, waar mogelijk, biologische ingrediënten. De Mysterie-Box-Cooking is een uitstekende vorm voor het stimuleren van creativiteit en biedt uitdaging voor leiderschap, samenwerking en communicatie.

Gezond (leren) koken kan ook een thema zijn! Of Leren presteren onder druk. Dit zijn zo maar een aantal suggesties. In overleg stellen wij graag een passend programma voor u samen.

Meer weten?

Neem contact op met Anneloes Middelkoop, Human Performance, om het Coaching-à-la-carte menu met u te bespreken. Mail naar: info@anneloesmiddelkoop.nl of bel 06-42274180